AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZGÜR ULUPINAR BU GÜN BAŞLAYACAK OLAN TEŞKİLAT YOKLAMASINDA PARTİLİLERİNE GÜVENDİĞİNİ BELİRTTİ


 

ulupinar-temayul


AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Ulupınar, bu gün yapılacak olan teşkilat yoklaması ile ilgili AK Partililere mesajlar verdi.

“Partili kardeşlerime güveniyorum” diyen Ulupınar “Bu gün yapılacak olan teşkilat oylamasında aday adayı arkadaşlarıma oy verecek olan tüm partililerime güvenim tam. Şimdiden bana oy verecek ve vermeyecek olan tüm partililerime teşekkür ederim. İnanıyorum ki onlar AK Parti’nin 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde başarılı olmasından başka bir niyetleri yok.” Dedi.

Özgür Ulupınar açıklamasına şöyle devam etti;

“AK Partili kardeşlerim şunu bilsinler ki, tüm aday adayı arkadaşlarımın hepsi birbirinden değerli insanlar. Fakat benim hedeflerimin, projelerimin ve ufkumun diğer aday adayı arkadaşlarımınkinden biraz daha farklı olduğunu gözlemledim. Doğup, büyüdüğüm Karabük’e yenidünya vizyonu ile hizmet edilmelidir. Mesele karşındaki duvarı görmek değil. Önemli olan o duvarın arkasını görebilmektir.

Partili arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerime şunu açıkça ifade etmekte hiçbir sakınca görmüyorum.

Karabük Belediye Başkan Aday Adayı olduğum takdirde toplumun her kesiminden çok rahat oy alabileceğimi biliyorum ve şuna canı gönülden inanıyorum; Birilerinin şişirerek, büyüttüğü kişiler, alacağımız oyun ancak gölgesinde ezilip kalacaktır. Zaten Karabük’te seçimi çok rahat alabileceğimizin farkındayız. Önemli olan Karabük’ün en iyi şekilde yönetilmesidir. Aday olduğum takdirde, seçilememe gibi en küçük bir endişe taşımadığım gibi, Belediyecilik anlayışına yep yeni vizyonlar getireceğiz.

Karabük’ün en önemli sorunu olan işsizlik problemini beş senede ortadan kaldıracağıma inandığım gibi, modern bir kent haline de kavuşacağız.

Tüm partili arkadaşlarımın en iyi seçimi yapacaklarına inanıyor ve memleketimiz için hayırlı olsun diyorum.”