12112015_cocuktiyatrosuKarabük Belediyesi, Çolpan İlhan - Sadri Alışık Tiyatrosu ve Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu işbirliği ile gerçekleşen ve 6 sezondur Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan “La Fonten Orman Mahkemesinde” çocuk oyunu 14 – 15 Kasım’da Karabük Kent Meydanı Konferans Salonunda sizlerle buluşacak.


 

Gerçekleştirilecek oyun ile ilgili şu bilgilere yer verildi: “Oyunumuzu ilk iki sene İstanbul içinde çeşitli bölgelerde Tiyatro sezonu boyunca ayda 8 seans olarak sahneledik.

Son 4 senede ise İç Anadolu, Doğu Anadolu, Karadeniz, Ege ve Akdeniz bölgesinde her hafta sonu gerçekleştirdiğimiz turnelerle  ayda 8 seans olmak kaydıyla yaklaşık 52 farklı şehirde oyunumuzu sahneledik ve sahnelemeye devam ediyoruz.

Oyunumuzla hiçbir ticari amaç gütmeden ulaşabildiğimiz kadar fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz. La Fonten Orman Mahkemesinde, Yalvaç Ural’ın yazdığı  4 – 12 yaş arası çocuklara hitap eden, onlara doğa, çevre ve hayvan sevgisini aşılamayı amaçladığımız ücretsiz sergilenen müzikli, şarkılı ve danslı bir çocuk oyunudur.

Oyunu izlemeye gelen çocuklara oyun sonunda hediyeler dağıtılacaktır”.

Gerçekleştirilecek Çocuk Tiyatrosunun seans bilgileri şu şekildedir;
14 Kasım Cumartesi: Saat 12:00 ve Saat 14:00
15 Kasım Pazar: Saat 10:00 ve Saat 12:00