Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde bulunan Yabancı Dil Kurslar Koordinatörlüğü tarafından pandeminin başlangıcından bu yana 9 farklı ülkeden bin 500 öğrenciye dil eğitimi verildi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Yabancı Dil Kurslar Koordinatörlüğü tarafından üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesiyle Mart 2020’den bugüne, Türkiye ve  9 farklı ülkeden (Kanada, Almanya, İngiltere, Hollanda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Çad, Ürdün, Mali, Birleşik Arap Emirlikleri) Bin 500’ün üstünde öğrenciye dil eğitimi hizmeti sunuldu.

İngilizce, Almanca, İspanyolca dilleri olmak üzere 10 farklı dilde dil kursu düzenleniyor.

Başta İngilizce, Almanca, İspanyolca dilleri olmak üzere 10 farklı dilde düzenlenen dil kurslarının yanı sıra YDS – YÖKDİL, IELTS sınavlarına hazırlık,  İngilizce okuma-yazma, İngilizce dinleme-konuşma gibi dil becerilerinin gelişimi özelinde kurs imkanı da bulunuyor. YDYO Kurslar Koordinatörlüğü bu hizmeti, dünyada yabancı dil öğretiminde en prestijli kuruluşlardan olan EAQUALS tarafından akredite edilmiş Türkiye’de tek devlet üniversitesi olan Karabük Üniversitesi güvencesi altında sunuyor. Bünyesinde 10 farklı dil kursu bulundurarak Türkiye’de bir başka ilki gerçekleştiren YDYO Kurslar Koordinatörlüğünün bu kurslarına katılanlar kurslar sonunda yapılan sertifika sınav sonuçlarına göre Karabük Üniversitesi tarafından onaylı başarı ya da katılım sertifikası almaya hak kazanacak.

Akademisyenler ve diğer kursiyerlerden gelen talep üzerine yine Türkiye’de ilk kez çocuklara özel olarak İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca ve Rusça dillerinde kursları da bünyesine dahil eden Kurslar Koordinatörlüğü akademik ve idari personel ile öğrencilere %50 indirim fırsatı da sunuyor.

Tüm dil kursları hakkında ayrıntılı bilgi için  www.onlineyabancidiller.com adresini ziyaret edilebilir ya da 0552 655 93 96 numaralı WhatsApp bilgi hattı üzerinden iletişime geçilebilir.