20150915AW526220_01Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Levent Aytemiz'in vekaleten atandığı bildirildi.


 

KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanlığı görevine vekaleten atanan Prof. Dr. Levent Aytemiz’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Devlet işlerinde sürekliliğin esas olduğunu dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, "Aslolan görev bayrağını üst basamaklara taşıyabilmektir.

Bu esasa bağlı olarak da bundan sonra bayrağı değerli hocamız Prof. Dr. Levent Aytemiz devralarak fakültemizi bulunduğu yerden daha iyi yerlere taşıyacağına inancımız tamdır. Yeni görevinde çok daha yararlı çalışmalar yapacağına inanıyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Prof. Dr. Levent Aytemiz ise, “Bu görevi şahsıma layık gören rektörümüze teşekkür ediyorum. Fakültemizi bulunduğu yerden daha iyi yerlere taşımak adına ekibimle birlikte çalışacağız. Birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum." dedi.