KARABÜK TSO'NUN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANI SEDAT NAMAL GÖREVİNE HIZLI BAŞLADI


SEDAT NAMAL, BAŞBAKAN VE BAKANLARI ZİYARETİNDEN SONRA TOBB BAŞKANINI DA ZİYARET ETTİ


 

namal-durmak-bilmiyor


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcılıoğlu'nu ziyaret etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu “Genç ve dinamik bir yönetimin Karabük'te göreve geldiğini görmek beni mutlu etti. Her türlü talebinizde bizzat yanınızda olduğumu bilin" dedi ve TOBB Meslek Kolejinin protokolün en kısa sürede yapılacağını belirtti.

Karabük TSO Başkanı Sedat Namal ise “Bize durmak, dinlenmek yok. Hedeflerimiz büyük ve bu hedeflerimize de ulaşacağız. Karabük ile ilgili hazırlayacağımız  projeleri size ve milletvekillerimize sunarak işin takipçisi olacağız.” dedi.

Karabük TSO Başkanı Sedat Namal’ın önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kongresinin ardından, TOBB bünyesinde çok önemli görevleri olan herhangi bir komitede görev alması bekleniyor. Namal’ın TOBB Komite yönetimde yer alması, Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının hedeflerini gerçekleştirmesi açısından da önemli bir beklenti sunuyor.

20130613AW000313_01