AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KARABÜK MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ŞAHİN, KARABÜK’TE MUHALEFET PARTİLERİN AK PARTİ KARŞISINDA YETERSİZ KALDIĞINI BELİRTTİ.

ŞAHİN, RAFET VERGİLİ’NİN AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMASININ SÖZ KONUSU OLMADIĞINI DA AÇIKLADI

tek-kale-oynuyoruz

AK Parti olarak her yerde seçimleri kazanmayı hedeflediklerini belirten ve Karabük’teki siyaset üzerine konuşarak muhalefet hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin şunlar söyledi;

“Yerelde burada AK Partili kadroların daha iyi hizmet vereceğini düşünüyoruz. Bunun takdirini verecek olan Karabük halkıdır. Tüm ilçe ve beldede biz mevcut iktidarımızı daha devam ettirmeyi hedefliyoruz. Başka illerde de siyaset yaptık, Karabük ile kıyasladığımızda Karabük’te vatandaşla çok yakın şekilde siyaset yapmak zorundayım. Diğer illerde talepler de fazla zorlamazlardı. Karabük’te siyaset yapmak hem kolay hem de zor. Muhalefet partilerin daha faal daha yol gösterici muhalefet yapmalarını arzu ederim, hem CHP’nin hem MHP’nin proje üreterek AK Parti’nin hizmetlerinde alternatif olacak çözümlerle ortaya çıkamadıklarını görüyorum. Bizim yaptığımız hizmetler ortadadır. Şahin, kamuoyunda yapılan araştırmalarla ilgili de, AK Parti’nin oy oranının yüzde 50’nin üzerinde olduğunu ve kamuoyu desteği bakımından bir endişeleri olmadığını sözlerine ekledi. Burada tek kale oynuyoruz. Yerel seçimlerde de tüm ülke genelinde olduğu gibi Karabük’te de en iyi başarıyı elde edeceğimize inanıyorum.”

Mehmet Ali Şahin, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin AK Parti Belediye başkan adayı olabileceği yönünde kamuoyundaki söylemler ile ilgili bir basın mensubunun sorusuna “Ak Partili kadrolar Karabük ve ilçeler için çok daha iyi hizmet verecektir. Hizmetlerimize devam etmeyi istiyoruz, ancak Rafet bey değişik vesileler ile açıklamalar yaptı, mahalli gazeteler ve internet haberlerinde net bir şekilde ortaya konmuştur. Sayın Vergili’nin ne düşündüğü kendisi tarafından açıklanmıştır. Zaten  onun için bizim de böyle bir beklentimiz ve düşüncemiz yoktur, dolayısı ile adaylığı da söz konusu değildir. Bizim zamanı geldiğinde nasıl bir stratejide olacağımız görünecektir. Her yerde olduğu gibi Karabük’te de ciddi bir oy aranı ile seçimleri kazanacağız.” açıklamalarında bulundu.