TED KARABÜK KOLEJİ “TED KOLEJİ VELİLERİ İSYANDA” HABERİMİZ İLE İLGİLİ CEVAP HAKKINI KULLANDI


 

TED Karabük Koleji ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığımız “TED Koleji Velileri İsyanda” haberimiz ile ilgili bir açıklama yaptı.

Bir mahkeme kararı olmadan, Basın Yayın etik ilkeleler gereği yayınladığımız açıklamada, aynen şu görüşlere yer verildi.
Karabük ilimizde duyarlılık, disiplin ve akademik başarı dendiği zaman TED Karabük Koleji ve yönetimi akla gelir. 22.10.2014 tarihinde www.karabuknethaber.com sitesinde yayımlanan iddiaların hiçbirisi doğru değildir.

TED Karabük Koleji müdürünün ve öğretmenlerinin kalitesi ve liyakati hiçbir zaman sorgulanamayacak düzeydedir. TED Karabük Koleji’nde çalışan öğretmenler üç sınavdan geçerek okulda görevlendirilmektedir. Ayrıca TED Karabük Koleji’nde çalışan öğretmenlerin ücretleri düşük değildir. Maaşlar yurt genelindeki çizelgeyle uyumludur.

TED Karabük Koleji’nin müdürlüğüne Kerim BARÇIN atandıktan sonra okuldaki tüm göstergeler olumlu yönde değişmiştir. Olası sorunların ve bir velimizin beklentisini bulamamaktan kaynaklanan şikayetinin; tüm okula, okul müdürüne ve öğretmenlere mal edilmesi doğru değildir. TED Karabük Koleji’nin WEB sayfası incelendiğinde, OKS, SBS, TEOG LYS ve YGS başarılarının üst düzeyde olduğu görülecektir.

Editör: Haber Merkezi