“MİLLETİMİZ OYUNU YA TV'DEN YANA YADA YÜREKLERİNDEN YANA KULLANACAK"


 
20151027AW561395_01 Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayı Aziz Gündoğdu seçim çalışmaları kapsamında Kayabaşı Mahallesini ziyaret etti.

Ülkenin çok kritik bir virajdan geçtiğini hatırlatan Gündoğdu yaptığı açıklamada "7 Haziran seçimlerinden sonra ülkemiz bazı basiretsiz yeteneksiz ve gönlünde Türkiye'nin geleceği değil kendi siyasi gelecekleri olan insanlar tarafından hükümetsiz bırakıldı ve tekrar seçime götürüldü.

Bu seçim diğer seçimlerden çok daha önemli bir seçimdir. Çünkü insanlar artık gelecekleri ile ilgili düşünemez karar veremez hale getirilmiştir. Sadece vatandaşlarımızın derdi işini kaybetmemek ve akşam olduğunda eve bi lokma ekmek götürebilmek olmuştur.

İnsanımız aç bırakılmış işsiz bırakılmış ne mazlumu ne değerlerimizi düşünebilecek hale getirilmiştir. Oysa bizim ülkemizin çok değerli insanları ümmetin gözyaşı ile dünyanın neresinde bir zulum varsa orada mazlumun yanında saf tutmaktan yana tavır almayı tercih ederdi.

Bu gün bütün değerlerimiz tek tek kaybettirilmektedir. Bu gün ülkemiz etrafında alevler olan bir çemberin içerisinde Suriye, Irak, Filistin, Libya, Tunus, Cezayir tek tek bitirildi ve herbirinin üzerinden hala dumanlar tütüyor. Bu gün bizler sıcak evlerimizde rahat rahat oturuyor olmamız yarın bu olayların bizlerin başına gelmeyeceği anlamına gelmiyor.

Bu gün sırtını Batıya ABD'ye AB'ye dayamış basiretsiz yöneticilerimiz ise sadece kendi siyasi çıkarları için bir horoz dövüşü içerisindedirler. Oysa ki ülkemiz ve bölgemiz çok ciddi sorunlarla gelecek ile ilgili muhtemel tehlikelerle karşı karşıyadır. Bu yüzden bu seçim çok önemlidir.

Bu seçimlerle birlikte milletimiz ya oyunu NATO partilerine verecek ABD'yi stratejik ortak olarak gören onlarla birlikte hareket eden partilere verecek yada İslam Birliğine Ümmetin Kurtuluşunu Kendi kurtuluşu olarak gören Saadet Partisi'ne verecek.

Milletimiz oyunu ya emekten bereketten yana kullanacak yada faizden yana kullanacak. TV'den yana kullanacak yada gönüllerini açacak yüreklerinin sesini dinleyecek ve Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'nden yana kullanacak. Ben inanıyorum bizim insanımız güzeli ve güzel olan şey sever ve seçer” dedi.