AW000593AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Namal, Hakkâri Yüksekova ilçesi Dağlıcı bölgesinde terör saldırısında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayınladı.


 

Milletvekili aday adayı Sedat Namal, Hakkari Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi’ndeki terör saldırısı ile ilgili yayımladığı taziye mesajında, "Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca Bölgesi’nde Terör Örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur.

Bu menfur saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Hain terör örgütünün gerek ülke içinden gerek ülke dışından aldığı destek ile Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik bu saldırılarını nefret ve lanetle kınıyorum.

Kaos ve kargaşa ortamı oluşturup, huzur ve refah ortamını ortadan kaldırarak vatandaşlarımızın ülkelerine olan güven ve bağlılığını sarsmayı hedefleyen bu tür saldırıları tarihimizden aldığımız bilinçle ve sahip olduğumuz değerlerle aşabilecek güçte olduğumuzu bütün dünyaya duyurmak istiyoruz. Bu saldırıların yüce milletimizin büyük idraki ile bertaraf edileceğine olan inancımız tamdır." ifadelerine yer verdi.