TSO BAŞKANI SEDAT NAMAL, BAŞBAKAN’IN YURTDIŞI PROGRAMLARINA EŞLİK EDİYOR


 

namal-basbakan

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 5-9 Kasım 2013 tarihlerinde Finlandiya, İsveç ve Polonya’ya yapacağı resmi ziyarete iştirak edecek.


Türk Özel Sektör Heyeti, TOBB ve DEİK Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) organizasyonunda 5-9 Kasım tarihleri arasında Finlandiya, İsveç ve Polonya’ya yapılacak resmi ziyarete Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra bakanlar ve 21 oda başkanı ile özel sektör temsilcileri katılacak.


Karabük TSO Başkanı Sedat Namal’ın da özel olarak katıldığı heyette, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TOBB ve DEİK Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi yanı sıra 21 oda ve borsa başkanları ile özel sektör temsilcilerinin katılacağı programlarda ikili iş forumları gerçekleştirilecek.


6 Kasım 2013 Çarşamba günü Helsinki’de Türkiye-Finlandiya İş Forumu, 7 Kasım 2013 Perşembe günü Stockholm’de Türkiye-İsveç İş Forumu ve 8 Kasım 2013 Cuma günü Varşova’da Türkiye-Polonya İş Forumu yapılacak. Ayrıca, 8 Kasım 2013 Cuma günü, Polonya’da TOBB ile Polonya Ticaret Odası arasında bir işbirliği anlaşması imzalanacak. Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, gezi esnasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Karabük ticareti ve sanayi hakkında bilgiler vereceği öğrenildi.