AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR, ATANDIĞI GÜNDEN BU YANA BİR AN DURMUYOR


 

İL BAŞKANI SAYLAR, EKİBİ İLE SAHUR VAKİTLERİNE KADAR MAHALLE MAHALLE GEZMEDİK YER BIRAKMIYOR


 

t-ana-foto

AK Parti İl Başkanlığına atama ile gelen Timurçin Saylar, göreve geldiği gün Cumhurbaşkanlığı seçimini kucağında bulmuştu.

Yönetim Kurlunu, içre heyetini, Eskipazar İlçe teşkilatını, Kadın ve Gençlik Kollarını kısa sürede yeniden belirleyen Timurçin Saylar, Ramazan ayı içinde sahur vaktine kadar mahalle mahalle gezerek, Cumhurbaşkanlığı seçimi için Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istiyor.

Basına ve ardından da tüm partililerine iftar yemeği veren İl Başkanı Saylar, mesai saati içinde İl Başkanlığı makamında ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul ediyor, kamu kurumlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunuyor, esnaf gezileri yapıyor ve diğer mutat çalışmalarda bulunuyor.

Her akşam davet edildiği çeşitli yerlerde iftar yemeklerine katılan Timurçin Saylar ve ekibi, iftar yemeğinden sonra sahur vaktine kadar her akşam başka bir mahalle de vatandaşa ulaşarak, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışıyor.

Bir an bile durmadan sergilediği çalışma performansı göz dolduran İl Başkanı Timurçin Saylar, tüm çalışmalarını Facebook profilinde fotoğrafları ile paylaşıyor.

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ile Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz’in sergilediği Cumhurbaşkanlığı çalışma performansının yanı sıra, partisinin diğer ilçe başkanlarının hiçbir çalışması kamuoyuna yansımıyor.

İşte AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’ın il başkanlığına atanmasından bu yana geçen çok kısa bir sürede yaptığı çalışmaların foto galerisi…