AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığını değerlendirdi.


 

20140703AW134741_01Saylar, düzenlendiği basın toplantısında "Bu topraklarda bin yıldan beri , Selçukludan bu tarafa ilk defa halk, kendi iradesi ile kendi devlet başkanını seçecek ” dedi.

Halkın kendi oyları ve kendi hür iradesi ile Devlet Başkanını belirleyeceğini belirten Saylar, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olacağından eminiz. Ülkemizin ve halkımızın tevccüjü ile seçilecektir. Biz Karabük’te bu oranın çok yüksek seviyede olmasını temenni ediyorum” dedi.

Teşkilat olarak canla başla çalışacaklarını söyleyen Saylar, “Bizler de Karabük olarak Cumhurbaşkanı adayımızın, Başbakanımızın arkasında duracağız ve en yüksek desteği Karabük’ten verebilmek için tüm teşkilatımızla canla başla çalışacağız. Milletimizle beraber olacağız. İnşallah 10 Ağustos’ta bu güzel zaferi milletimizle beraber yaşayacağımıza inanıyorum. Tekrar ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah bu milletin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Başkan Saylar, 40 asil ve yedek üyenin belirlenmesi için çalışmalarını sürdüğünü ve Pazartesi listeyi tamamlayacaklarını da belirterek,” Listeler hazır gibi. Partinin bütün arkadaşları kucaklayacağı ve herkesin kenini görebileceği bir liste hazırladık. Biz havuz yaptık ve o havuz içinden değerlendiriyoruz. Karabük kriterlerinde bir çalışma yaptık” ifadesinde bulundu.