iste-devlet-adami

 

MEHMET ALİ ŞAHİN YENİ YAPILAN YOLU BEĞENMEDİĞİNDEN AÇILIŞINI YAPMADI


 

ŞAHİN “22 BİN KM YOL YAPMIŞ OLAN AK PARTİ İKTİDARINA YAKIŞMAYAN BİR YOL BURASI, ACİLEN STABİLİZE YAPIN, BEN BURANIN AÇILIŞINI YAPMAM”


 



 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Adayı Mehmet Ali Şahin, geçtiğimiz hafta sonu Demirciler köyüne açılan 1 km’lik yeni yolun açılışı için tören alanına geldi, fakat yolu toprak zeminli görünce, açılışını yapmadı ve orada hazır bulunan Karabük Valisi Orhan Alimoğlu başta olmak üzere, tüm yetkililere ders niteliğinde sözler söyledi.

Yolu beğenmediğini ve bu yolun stabilize yapılması gerektiğini belirten Şahin, “Bu ne, yol mu şimdi bu? 22 Bin km yol yapmış olan AK Parti’ye yakışan bir yol değil bu, ben buranın açılışını yapmam” şeklinde konuştu.

Şahin “İşte Devlet Adamı Farkı” dedirtecek kürsüde şu konuşmaları yaptı;

“Bugün Demirciler köyünün yeni yol açılışını koydular programa. Sordum arkadaşlara bu yol nasıl bir yoldur diye, efendim çok ihtiyaç vardı açtık dediler. 1 km'lik bir yol şurası Vali Bey. Biraz önce dendi ki kışın falan da buradan ulaşım sağlanıyor, hayır, buradan ulaşım falan sağlanmaz. Yağmur yağdığı zaman buradan araba falan çıkmaz vali bey. Eğer bana söyleseydiniz buraya gelmeden önce ‘1 km'lik bir yol yaptık buraya toprak yüzeyli, bunu açacağız’ diye, gelmezdim açıkça söyleyeyim.

Şimdi size bir görev düşüyor, seçimlerden sonra inşallah tekrar geleceğim buraya, bu yol hemen stabilize olacak. Bakın biz AK Parti iktidarı olarak bu tür hizmetleri, hizmetten saymayız. Bu ne, hizmet mi bu? Biz 22 Bin km duble yol yapmış olan bir iktidarız. Karabük'te bu yıl 106 km grup yolunu asfalt haline getirmiş bir iktidarız. Evet, Demirciler köyünün yol sorunu olabilir, heyelan sorunu olabilir, evet eksik olmayın, Allah razı olsun. Programınızda olmadığı halde programınıza almışsınız buranın açılışını, kendi imkanlarınızla açmışsınız, ama bu toprak yüzeyli bir yol.

Ben bu ziyareti Demirciler köylü hanım kardeşlerimiz ve beyefendilerle bir selamlaşma vesilesi olarak kabul ediyorum. Şimdilik böyle kabul edin, buraya tekrar geleceğim bu yolunuz eksik. Madem ki açtınız böyle bir yolu parayı nerden bulursanız, bulun, bulamazsanız bana hemen söyleyin burayı stabilize yapacağız arkadaşlar, bu yol eksik arkadaşlar.

Ben böyle dobra dobra konuşurum, vali bey kimse alınmasın. Yapacağımız işi yapınca mükemmel yapacağız arkadaşlar, bize millet olarak bu yakışır. Her şeyi tuttuğumuz zaman güzel yaparız, mükemmel yaparız, iyi yaparız. Eksiğimiz var bu yolda, eksiğimizi gidereceğiz, yani kış gelmeden önce bu yol bitecek ha, tekrar buraya geleceğim,  haberiniz olsun, bak şaka söylemiyorum.”