AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN, KARABÜK KADIN KOLLARININ RESMİ ARAÇLA KUMANYA DAĞITMA İDDİALARINA CEVAP VERDİ


 

ŞAHİN “KONUYLA İLGİLİ PARTİ İÇİNDE İNCELEME YAPILACAKTIR. VALİ BEY DE RESMİ ARACIN KULLANILMASI İDDİALARI İLE İLGİLENMELİ VEGEREĞİNİ YAPMALIDIR.”


 

sahinde-tepki-gosterdi


Hemen hemen her hafta sonu Karabük’e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, bu hafta Cuma namazından sonra Karabük çarşı merkezinde, Hürriyet Caddesi esnaflarını gezdi.

Esnaf gezisi sırasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Şahin, geçtiğimiz günlerde AK Parti Kadın Kolları tarafından Fatih Mahallesi TOKİ Konutlarında, mahalleli kadınları partiye üye yapma karşılığı resmi plakalı araçla kumanya dağıttığı iddialarına cevap verdi.

Karabük’te partiye kayıt yapılarak, resmi araçla kumanya dağıtıldığı yönündeki iddialar ile ilgili Mehmet Ali Şahin şunları söyledi;

“Eğer bu Özel İdare’nin bir faaliyeti ise bir şey diyemeyeceğim, partinin bir faaliyetiyse ki, il başkanı arkadaşım ‘Bizim böyle bir faaliyetimiz yok’ dediler, eğer partinin bir faaliyetiyse resmi bir araç kullanıldıysa büyük bir hata yapılmış demektir. Partimizin yetkili organları bu konuyla ilgili DSC_0001inceleme başlatırlar, Özel İdare’de bir inceleme yapmalı, özellikle Karabük Valimiz dahi bu konuyla ilgilenmelidir diye düşünüyorum. Biz kamu imkanlarının partisel amaçlarla kullanılması konusunda duyarlı bir partiyiz, buna asla izin vermeyiz, bunu asla müsamaha ile karşılamayız, partimizin tüzüğü neyi gerektiriyorsa o yapılacaktır. Ama benim ilk edindiğim bilgilere göre partinin bir faaliyeti değildir, ama yine de bir inceleme yapılması gerekir.”