MEHMET ALİ ŞAHİN, OVACIKLI HEMŞERİLERİNE SESLENDİ “BENİ MAHCUP ETMEYİN”


 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE, TÜM OVACIK VE KÖYLERİNDEN SİLME RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OY ÇIKMASINI İSTEDİ


 

sahin-c.baskanligi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, baba ocağı Ovacık’ın Ekincik köyündeki köy camisi avlusunda, dayısı Mustafa Şahin ve yeğeni Ahmet Şahin’in verdiği köy iftarına katıldı.

İftar sonrası konuşan Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye için önemli dönüm noktası olduğunu da ifade ederek, şunları konuştu;
Bir taraftan TBMM yasa faaliyetlerini yürütürken, diğer taraftan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili süreç devam ediyor. Çok az zaman kaldı. 10 Ağustos’ta sandık başına gideceğiz. Türkiye’de ilk defa halk, milletimiz kendi Cumhurbaşkanını kendiniz seçeceksiniz. Bu Türkiye için çok önemli bir dönüm noktasıdır. 11 Cumhurbaşkanını meclis, yani vekiller seçti. Şimdi asiller seçecek. Vekillerden aldık size yetkiyi verdik.

3 tane aday var. Biri Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı, diğeri bazı partilerin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğu, bir diğeri ise HDP Genel başkanı Selahahatin Demirtaş.

Burada iftara gelen hemşerilerimizden bir istirhamım var. Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımızın kendisinin Cumhurbaşkanı olarak açıklanma şerefini bu kardeşinize hemşerinize verdi. Bundan büyük onur duydum. Mehmet Ali Şahin olarak açıklayan kişi olarak Recep Tayyip Erdoğan sadece benim Cumhurbaşkanı adayım değil sizin de adayınız. Ben sizden biriyim. Dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan sadece benim adayım değil sizin de adayınız. Ben o açıklamayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını sizler adına yaptım.

Başta Ekincik olmak üzere tüm köylerimiz ve Ovacık’tan sandıklardan silme Recep Tayyip Erdoğan çıkmasını istiyorum. Beni mahcup etmeyin. Bize yakışan budur.

Recep Tayyip Erdoğan ve onun başında bulunduğu hükümetlerin yapmış olduğu hizmetleri bir tarafa koyun, diğer ismini saydığım arkadaşların bu ülkeye yaptığı bir tek hizmet varsa birde onları ortaya koyun. Arkadaşlar marifet iltifata tabi değil midir? O halde bu ülkeye hizmet etmiş, adeta 12 yılda Türkiye’nin çehresini her bakımdan değiştirmiş olan Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın o makama yakıştığını ve o makamı hak ettiğini biliyorum, inanıyorum.

Siz de eğer inanıyorsanız özellikle Ovacık’ta tüm köyleri ile birlikte sandıktan Recep Tayyip Erdoğan çıkmalıdır.