IMG_3015_1200x800Safranbolu 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı görevinden, Karabük İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kıdemli Albay Cihan Uluka'ya Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Coşkun hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


 

Meclis Başkanı Ahmet Şahin, "İl Jandarma Komutanlığına atanan Cihan Ulukaya, beyefendiye yeni görevinde başarılar diliyorum.

Kendisi uzun süre ilçemizde görev yaptı, bölgemizi iyi tanıyan birisi Safranbolu’muzda olduğu gibi Karabük’ümüzde de başarılı çalışmalarının devam etmesini temenni eder görevlerinde sonsuz başarılar dilerim ”dedi.

Yönetim Kurulu başkanı Ali Sami Acar ”Daha önce görev yapan ve ilimizin gelişimine katkı sağlayan tüm komutanlarımıza teşekkür ediyorum. Sn. Ulukaya’ya görevlerinde başarılar temenni ederim”dedi.

Albay Cihan Ulukaya’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kentin gelişimi ve huzuru için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceklerini söyledi.