SAFRANBOLU TSO MECLİS BAŞKANLIĞI'NA AHMET ŞAHİN, YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ALİ SAMİ ACAR


 

safranbolu-tso


 

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasında geçtiğimiz günlerde yapılan meclis üyesi seçimlerinin ardından yapılan Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı seçimleri de sonuçlandı.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevine Ahmet Şahin seçilirken, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na da Ali Sami Acar seçildi.

Safranbolu’nun genç ve dinamik iki işadamının oda yönetiminde görev almaları, Safranbolu’da turizm, ticaret ve sanayii kesimini memnun etti.

Safranbolu TSO Meclis Başkanlığı’na seçilen Ahmet Şahin “Buraya makam, mevki kazanmak için değil, hizmet etmek için geldik. Safranbolu gibi Dünya’ca tanınmış ilçemiz turizm, ticaret ve sanayii gibi birçok yönlerden halen istediğimiz yerde değil. Safranbolu’yu en iyi yerlere getirebilmek için oda seçimlerinde uğraş verdik. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” Diye konuştu.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ise “Hedefimiz Safranbolu’yu hak ettiği yerlere getirmektir. Tüm dinamik güçlerimiz ile koordineli bir çalışma içine girerek hedefimize istikrarlı bir şekilde yürüyeceğiz. Safranbolu Ticaret ve Sanayii Odasında artık yepyeni bir dönem başlamıştır. Bu farkı da en kısa zamanda tüm hemşehrilerimiz görecektir.” Dedi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın istenilen varlığı bu zamana kadar gösterememesi, ilçenin bir handikabıydı. Genç ve başarılı işadamlarının oda yönetimine gelmesi ile tüm ilçenin beklentisi bu handikabın ortadan kaldırılması oldu.