Karabük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, İl Halk Salığı Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün işbirliğinde düzenlenen "Sadece Ailenize Bağımlı Olun" Projesi kapsamında velilere uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele anlatıldı.


 

20150115AW298689_01Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Amiri Nuri Turan, İl Halk Salığı Müdürlüğü'nde görevli psikolog Gözde Duran ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ünden İsmail Kibar, öğrenci velilerini uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda bilgilendirdi.

Psikolog Gözde Duran, proje kapsamında hem öğrencileri hem de velileri bilgilendirmeye devam ettiklerini belirterek, " Velilerimizin uyuşturucu ve benzeri maddeler konusunda bilgilendirilmesi önemli. Uyuşturucu kullanan bir kişi de hangi değişiklikler olur onları öğreniyorlar. Televizyon, telefon ve internet kullanımı konusunda da bilgi sahibi oluyorlar. Çocukları ile iletişim kurmaları bu eğitimler sayesinde daha da kolaylaşıyor" dedi.