KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ, ALMANYA’DA KARABÜKLÜLER SEVGİ GECESİNDE KONUŞAN AK PARTİ GENEL BAŞKANI ŞAHİN’E CEVAP VERDİ


 

VERGİLİ’DEN BÜYÜK İDDİA “ŞAHİN, İSTİSMAR EDİLİYOR VE BUNU KANITLARIM”


 

vergili-sok-iddia

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Almanya Gelsenkirchen kentinde düzenlenen Karabüklüler Sevgi Gecesinde bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'e jet cevap verdi.

Vergili, çok büyük bir iddia daha ortaya atarak "Sizin istismar edildiğinizi ses kaydı ile kanıtlarım" dedi.

İşte Vergili'nin cevabı;
Kamuoyunun da yakından bildiği gibi geçtiğimiz hafta içerisinde Almanya’da yapılan Karabüklüler Sevgi Gecesi ile ilgili bir açıklama yapmış ve organizasyonla ilgili akçeli dedikoduların kamuoyunda konuşulduğunu ve bu nedenle geceye katılamayacağımızı ifade etmiştik

Bu akşam gerçekleştirilen organizasyonda bir konuşma yapan, şehrimizin yetiştirdiği en büyük devlet ve siyaset adamı Sayın Mehmet Ali Şahin’in şahsımla ilgili katılımcılara hitaben yaptığı açıklamaları ise üzülerek öğrendik.

Biz; "AK Partinin Avrupa’da yaşayan gurbetçiler arasından 8 kişiyi büyük şehirlerden milletvekili adayı göstereceği ve bu adayların belirlenmesinde yapılacak olan Karabüklüler gecesinin de etkin olacağı ifade ediliyorcümlemizle ne AK Partiyi, ne de Sayın Mehmet Ali Şahin’i kastettik.

Çünkü biz Sayın Mehmet Ali Şahin’i asla yalnızca Karabük Milletvekili olarak görmedik. Kendilerini Karabük siyasetinin ağabeyi, bu şehrin yetiştirdiği, dürüst, namuslu, akçeli işlerde asla gözü olmayan değerli bir devlet ve siyaset adamı olarak gördük.

Biz o açıklamamızla Sayın Şahin’in ve partisinin ismini, şahsi menfaatlerine, akçeli işlerine alet edenlere, "Sizi iktidar partisinden aday yapacağım" yalanlarıyla gurbetçi hemşehrilerimizi kandırıp, köşeyi dönmeye çalışanlara dikkat çekmek ve kendilerini uyarmak istedik.

Sayın Başkanın talep etmeleri durumunda, kendisinin şimdiye kadar nasıl istismar edildiğine dair bilgi, belge ve ses kaydını kendilerine takdim edebiliriz.

Başta gurbetçi hemşehrilerimiz olmak üzere, kamuoyunun bilgilerine arz ederim.