20130626AW000877_01Karabük İl Özel İdare Genel Sekreterliği’nde görevden alınan Mehmet Uzun’un yerine atanan Hakan Eski, 10 aylık görev süresinin ardından mahkeme kararı ile yeniden göreve dönen Mehmet Uzun’un yeniden görevden alınmasının ardından bugün görevine başladı.

Mehmet Uzun’un yerine atanan Kastamonu Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Eski bugün yeniden görevine başlayarak, kaldıkları yerden çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Eski, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tip durumların olağan bir şeyler olduğunu belirterek, “Biz devletin memuruyuz neticede. Bir ay önce buradaydık. Kastamonu Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yardımcılığına gittik ve bugün yeniden buradayız. İdarenin ve Bakanlığın takdiri. Bizim ne yorumumuz nede talebimiz oluruz. Kaldığımız yerden işlerimize devam edeceğiz. Mayıs ayında bir çok işe başlamıştık bunlar devam ediyor. Bu sene çok yoğun geçecek. Elimizdeki proje sayısı çok fazla. Elimizdeki imkanlar dahilinde bunları kaliteli bir şekilde hizmete dönüştürmeye çalışacağız. Özel İdare olarak 10 tane müdürlüğümüz var. 250 -300 proje ile bu yaz uğraşacağız, onları gerçekleştirmeye çalışacağız. Yatırım inşaatın projelerinde Milli Eğitimin 74 projesi var ve yüzde 80’i tamamlandı ve peyder pey ihaleye çıkıyor” dedi.