İŞ ADAMI SEDAT NAMAL’IN YAPTIRDIĞI OVACIK ŞABAN NAMAL MESLEK YÜKSEK OKULU İNŞAATI HIZLI YOL ALIYOR

f44r3

Karabük’ün cemiyet ve siyaset camiasının tanınmış simalarından olan iş adamı Sedat Namal, rahmetli babası adına yaptırdığı Ovacık Şaban Namal Meslek Yüksek okulu inşaatı bitme yolunda hızla yol alıyor.

16 Derslikten oluşacak olan okul inşaatının ortalama 2 Milyon TL gibi bir maliyeti olduğu belirtilmişti.

2014 Mayıs ayında temeli atılan okul inşaatında bir konuşma yapan Sadet Namal “Cenab-ı Allah’ın rızık aracıyız. İşi kullanırsak bereketi artar. Bugün burada Meslek Yüksek Okulu protokolünün imzalanmasında Sayın Mehmet Ali Şahin’in emekleri var, Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bir yıl önce bir zatın gülmesi için dünyaları veririz diye söylemişlerdi. Biz de Mehmet Ali Şahin için dünyaları veririz” demişti.

Okul inşaatı mali kaynak oranında ilerlerken, siyasi kulislerde “Sedat Namal bu okul inşaatını bitirecek mi” dedikoduları başlamıştı.

Namal bu söylentiler karşısında “Ne söz verdiysek odur. Okul inşaatını mali aktarımlarımızın gücü oranında ve en hızlı bir şekilde bitireceğiz. Bölgemizin bu zamana kadar yetiştirdiği yegane devlet adamı sayın büyüğümüz Mehmet Ali Şahin’e verdiğimiz sözü yere düşüreceğimizi bekleyenler, maalesef boşuna bekler.” dedi.