Kardemir Karabükspor deplasmanda konuk olduğu Akhisar Belediyespor maçından 5-1 mağlup ayrıldı.


 

timthumb

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Kardemir Karabükspor beklenen çıkışı yine gösteremedi.

Haftalardır üç puan yüzü göremeyen temsilcimiz, teknik heyet değişikliği ve kurulan denklemlerden beklediği puanı bir türlü çıkaramadı.

11 haftadır maç kazanamayan temsilcimiz, teknik adam değişikliği sonrası oynadığı 2 maçta gösterdiği yüksek tempo ve kazanma isteği ile umutları yeşertse de Akhisar Belediyespor karşısında alınan sonuç umutları söndürmeye başladı.

Henüz üçüncü maçına çıkan Yılmaz Vural, geldiği günün ertesinde bir açıklama yapmış ve “3 tane 4 maçlık dilim var. Bir tane de maç artıyor. Bu dilimlerde bizim en az 7 puan almamız gerekiyor." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Bahsedilen ilk 4 maçlık dilimin ilk 3 maçından puan çıkaramayan teknik adamın nasıl bir açıklama yapacağı da merakla bekleniyor.

YOLBULAN KUZENLER SES VER!

Kötü gidişin haftalardır devam ettiği ve Karabük'ün takımı olan Kardemir Karabükspor'un istenmeyen bir sonuca adım adım sürüklendiği günlerde, yönetim kanadından herhangi bir açıklama yapılmaması da dikkat çekiyor.

Gelinen sonuca sebebiyet veren durumların analiz edilmediği, köklü tedbirlerin alınmadığı ve sorumluluk hissinin idrak edilemediği bir yönetim anlayışı  ile işler gün geçtikçe daha zor bir hal almaya başladı. Karabüksporumuzun sportif başarısının tartışılmadığı, sebep veya önlemlerin gündeme getirilmediği bir ortam oluşmaktadır.

Yolbulan kuzenlerin eski teknik adamla yolları ayırmamak konusundaki ısrarı ve Vural'ın görevi getirilmesinin dışında basın karşısına çıkmadığı bir sezonda öz eleştiri yapacak bir yönetici aranıyor.

CEVAPSIZLIK?

Hiçbir kulüpte rastlanılmayan ve sessiz kalmayı tercih eden yönetim kanadından henüz bir açıklama gelmiş değil. Tüm bu durum Yolbulan kuzenlerin çoktan "1. Lig'e razı mı oldular?" sorusunu akıllara getiriyor.

Bir şehrin takımı baştan sona kötü bir sezon geçirecek ve kimse kalkıp hesap vermeyecek...

Karabükspor'un, Karabükten uzaklaştırıldığı bu karanlık sezonda cevapsızlıkların son bulması ve güzel günlerde Karabükspor'un Karabük'e kavuşturulması ümidiyle...