KARABÜKSPOR’UN BU GÜN YAPILAN KONGRESİNDE AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKAN YARDIMCILARI OLAN İHSAN MUTLU İLE HÜSEYİN AKGÜN’ÜN İSTİFA EDECEĞİ SÖYLENİYOR


 

krbspr-istifa-sesleri


 

Karabükspor’un büyük tepki çeken Taner Canyurt başkanlığında alelacele yapılan yönetimine tepkiler her geçen zaman büyürken ilk çatlak sesler de gelmeye başladı.

Gece yarısı Mutullah Yolbulan’ın evinde yapılan toplantıya AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar’ın da katılmasının ardından, 9 kişilik Karabükspor Kulüp Yönetimine katılan AK Parti İl Başkan Yardımcıları İhsan Mutlu ile Hüseyin Akgün’ün istifa edeceği söylentileri konuşulmaya başlandı.

Hüseyin Akgün’ün kongre sonrası yapılan ilk kulüp yönetim toplantısına katılmadığı, İhsan Mutlu’nun ise toplantının yarısında çıktığı bilgileri geliyor.

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Akgün ile İhsan Mutlu’nun Pazartesi Noter kanalı ile istifa edeceği kulislerde konuşuluyor.

AK PARTİ GERİ Mİ ÇEKİLİYOR

Kongre gecesi Şefik Dizdar’ın adaylıktan çekilmesi ile gece yarısı Mutullah Yolbulan’ın evinde yapılan toplantıda Taner Canyurt Başkanlığında liste hazırlanmıştı.  Toplantıya AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar’da katılmış ve gece 2’de toplantı sona ermişti.

Başta Mavi Ateş taraftarlar derneği olmak üzere, tüm Karabükspor’a gönül verenlerin ve şehir halkının gece yarısı alelacele yapılan bu zayıf yönetim ile takımın küme düşme endişesi içine girdiğinden tepkileri olmuş ve bu tepkiler her geçen zaman büyüyerek devam ediyor.

AK Parti İl Yönetimi ve Milletvekilleri bu tepkiler karşısında kulüp yönetiminde yer alan parti yöneticilerini acaba geri çekme kararı mı aldı, sorusu da kamuoyunda tartışılıyor.

AHMET KARABACAK’TA İSTİFA EDEBİLİR

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin Şefik Dizdar gibi bir ismi Karabükspor Kulüp Başkanlığına ikna etmesi ve güçlü bir yönetim oluşturulması için yaptığı çalışmalardan dolayı kongre gecesi yaşanan ani gelişmeler ile birden Şefik Dizdar adaylıktan çekilmiş ve Vergili’de Karabükspor Yönetimini oluşturma çalışmalarına son vermişti.

Tüm bu yaşanan ani değişikliklerin Rafet Vergili’den AK Parti’nin duyduğu rahatsızlıklardan dolayı olduğu konuşulurken, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi olan Ahmet Karabacak’ı da, partisinin alacağı bir kararla istifa etmesi istenilebileceği, MHP kulislerinde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.