ÖĞLEBELİ YAYA KÖPRÜSÜ AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI


 

oglebeli-koprusu


Karabük’te Öğlebeli Mahallesi ile Ergenekon Mahallesi Şehirlerarası Otobüs Terminali arasına yapılan yaya köprüsünün açılışı törenle yapıldı.

İki yaka olan Öğlebeli Mahallesi ile Ergenekon Mahallesi arasına yapılan ve vatandaşın Şehirlerarası Otobüs Terminali ile çarşı merkezine ulaşımı açısından çok büyük rahatlık sağlayacak olan köprü vatandaşın hizmetine girdi.

Çelik Konstrüksiyondan yapılan ve 42 metre uzunluğundan 3 metre genişliğinde olan köprünün açılışında konuşan Karabük Belediye başkanı Rafet Vergili, “Şimdiye kadar birçok açılış yaptık. Hizmet yaptık. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep yerine getirmeye çalıştık. Bizim 4 yılda yaptıklarımız ortada. Bugün burada Ergenekon Mahallesi ile Öğlebeli Mahallesini bağlayan köprü açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu bize sunulan bir projeydi. Biraz geç oldu ama hayata geçirdik. Çünkü bu işler plan proje isteyen işler. Bizim çalıştığımız müteahhit firmalarda hiçbir sorunumuz olmazken hükümetin çalıştığı firmaların işleri ortada. Örneğin yüzme havuzu ben göreve gelmeden 3 yıl önce başladı. Hala bitirilemiyor. Aynı şekilde Emniyet Müdürlüğü binası hala bitirilemiyor. Allah’a şükür projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Göreve 20131022AW000483_03geldiğimizde 135 binanın bir gecede yıkımı ile projelere başladık. Türkiye de bir ilke imza atarak kentsel dönüşüme başlamadan vatandaşlara evlerini teslim ettik. Yepyeni bir hal binası yaptık. İnşallah yılsonunda tamamlanacak olan kent meydanımızı da genel başkanımızla açılışını yaparak Karabük’e kazandırmak istiyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dua edilerek toplu halde kurdele kesildi.