MISIRLI SENDİKACILAR KARDEMİR’İ GEZEREK GENEL MÜDÜR FADIL DEMİREL’DEN FABRİKA HAKKINDA BİLGİLER ALDILAR.

 

20121219AW000775_03Mısırlı sendikacılar KARDEMİR’i gezerek Genel Müdür Fadıl Demirel’den fabrika hakkında bilgiler aldılar.

Hak İş Konfederasyonu ve Çelik-İş Sendikası’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Mısırlı sendikacılar KARDEMİR’i ziyaret ettiler.
Çelik-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel ve Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören’nin de hazır bulunduğu heyette Mısırlı sendikacılar, ilk olarak KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel’i ziyaret ederek fabrika hakkında bilgi aldılar. Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyarette heyet daha sonra KARDEMİR’i gezerek hayranlıklarını gizleyemediler.

Çelik-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel, “Mısır heyeti, Türkiye’ye beş günlük ziyaret yaptılar. Kardeş konfederasyonumuzun üyeleri, bizde bugünü KARDEMİR’e ayırdık. Daha sonra Safranbolu’yu gezdireceğiz.20121219AW000775_02 Bunlar Mısır’da metal, maden ve elektrik iş kollarının sendika temsilcileri olarak Türkiye ziyaretinde bulunuyorlar. Bizde kendilerine yardımcı oluyoruz. Bundan sonraki programımız Ankara’da devam edecek. İki ülke arasındaki hem fikir birliği, hem ticaret noktasında hem de sendikal noktada çalışanların iş koşulları iş şartları genel manadan böyle bir birliktelik. Bizim heyetimizde mısıra gidecek” dedi.