MHP KARABÜK İL BAŞKANI BURHANETTİN ARSLAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA SERT UYARILARDA BULUNDU


 

ARSLAN “SEÇİMDE ORTALIKLARDA GÖRÜLMEYENLER, SEÇİM SONRASI PARTİMİZİ PARÇALAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNUYOR”


mhp-sert-uyari

MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Arslan sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Sert bir üslupla kaleme alınan açıklamada, Seçim zamanında ortalıkta görülmeyenlerin, seçimden sonra partiyi parçalama çalışmaları içinde olduklarını iddia eden MHP İl Başkanı Arslan, üslubunu daha da sertleştirerek “adam olmayanların yaptığı eleştirilere karşı uyanık olmak lazım” dedi.

Açık bir şekilde ifade etmese de 25. Dönem MHP Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın’ı kastettiği tahmin edilen yazıda, teşkilatın haberi olmadan ve teşkilat dışındaki her türlü organizasyonun da partiye zarar vereceğinin altını çizen İl Başkanı, Facebook hesabından yaptığı açıklamada şu görüş ve düşüncelere yer verdi;
“Değerli dava arkadaşlarım;
1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. dönem milletvekili seçimlerinin, Türk Milletine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Seçim döneminde ortalıkta görünmeyenlerin, seçimden sonra partimizi parçalamak için göstermiş oldukları gayret ve samimiyetsizliklerini esefle izliyorum. Bu dava uğruna yapılacak her türlü eleştirilerin, parti merkezinin olduğunu unutup, sokaklarda prim yapmaya çalışmalarını da kınıyorum.

Değerli dava arkadaşlarım;
Bugünlerde en çok dikkat edilecek de "adam" olanların yanında "adam olmayanların" yaptığı eleştirilere karşı uyanık olmaktır.

Ömrü MHP düşmanlığı ve MHP’ye zarar vermekle geçirenlerin, MHP’nin iyiliğini istiyor gibi, MHP’ye yön tayin etmeye ve MHP’li ve ülkücü tabana yol haritası çizmeye kalkması dikkatle takip edilmelidir...

MHP’nin 1 Kasım seçimlerinde siyasi namussuzluktan, şerefsizlikten değil, milleti sahiplenme adına ve ilkelerinden ödün vermediği için bedel ödediğini herkes görmelidir. MHP de elbette hesaplaşma, yüzleşme ve arınma olmalıdır. Bunun sonunda kazanan MHP ve ülkücü hareket olacaktır. Bunu yapacak güç ise kırk kapı gezenler, MHP’ye oy vermeyenler ve MHP düşmanları değil sadece "Ülkücü" iradedir.

Gün birlik ve beraberlik günüdür. Teşkilatların bilgisi haricinde yapılan her türlü organizasyonların partiye zarar vereceği ve bilinçli olarak yapıldığı, iyice düşünülmelidir.

Partimiz adına teşkilatların müsaadesiyle yapılacak her türlü çalışmaları takdirle karşılıyor, tüm teşkilatımın değerli mensuplarına saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.”