MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI FERAMUZ AKBULUT, MEHMET ALİ ŞAHİN’İN AÇIKLAMALARINA CEVAP VERİRKEN, İMRALI AÇILIMI HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU


 

mhp-feramuz


Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in, Karabük Ülkü Ocaklarının dağıttığı veda hutbesinden, bir tanesinin de MHP Genel BaşkanI Devlet Bahçeli’ye de gönderilmesi gerektiğini ve böylelikle ırkçılıktan vaz geçebileceği yönündeki açıklamaya cevap verdi.

Akbulut, İmralı açılımı ile ilgili de konulara değinerek yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
“Karabük Milletvekili M. Ali Şahin beyin Ülkücü gençlerin Veda hutbesi dağıtması ile ilgili beyanlarını üzülerek okuduk.

M. Ali Şahin Bey ve partisi kurulduklarından bu yana her konuyu, her değeri istismar eden, inkara dayalı, iki yüzlü politikaları yol arkadaşı seçen anlayışlarından bir türlü vaz geçemiyorlar.

Ne acıdır ki TBMM başkanlığı yapmış  milli görüş gömleğini çıkarıp AB-ABD politikalarında figüran olarak siyaset yapan  Karabük milletvekilinin veda hutbesinde yer alan 4 maddeyi iyi okumasını öneriyorum. Bu konuda ifade ettiklerinin bir şaşkınlığın ve yaranma alışkanlığının sonucu olarak değerlendiriyoruz.

O  gençlerin, Atatürk’ün gençliğe hitabesini de bizzat kendisine göndereceklerinden şüphesi olmasın. Özellikle altını çizerek gönderecekleri hitabede yer alan “İktidar sahipleri gaflet, dalalet hatta hıyanet içinde olabilirler” ibaresinden kastın, mevcut iktidara mıdır sorusunun  da cevabını bekleyeceklerdir.

Asil Türk milletinin gözünün içine baka baka yürüttüğünüz yalan ve ikiyüzlü politikalarınızın sonu gelmiştir. Habur da başlayan, İmralı’ya uzanan bu yıkım projesinde inkar ettiğiniz  her şey açığa çıkmıştır.

Evet son kullanma tarihi geçen AKP’nin, Cüneyt Zapsu’nun “kapı ardına süpürmeyin, kullanın.” dediği genel başkanınızla birlikte kullanılmamak üzere tahlil ve tespiti sonucu yargılanmalarınızla, tarihte Damat Ferit paşanın yer aldığı konumda muhafaza edileceksiniz. Oslo sürecindeki şeref madalyası sizler için bir utanç vesilesi olarak kalacaktır.

Bakın, Sayın Karabük milletvekili yürüttüğünüz sürece zarar veriyorsunuz. “Tek bayrak, tek millet” diyorsunuz ama mihmandarınız bebek katili öyle demiyor. Bakın İmralı da bulunan bebek katili ve İmralı tutanakları neler söylüyor;

Önce İmralı tutanaklardan birkaç satır;

Öcalan; - Ne ev hapsi, ne de af, bunlara gerek kalmayacak. Herkes, hepimiz özgür olacağız. Bunu meclis yapacak. Bu olmazsa, 50 bin kişiyle halk savaşı olacak.


Öcalan: - Anayasa için, vatandaşlık maddesini yazdırıyorum. “Özgür iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlılığını ifade eden her birey Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır.”


Öcalan; - MİT’i düşürseydiler, tüm kaleler düşmüş olacaktı. Hakan Fidan tutuklansa, sonra sıra Başbakan’a gelecekti. Hakan beyi (MİT Müsteşarını kastediyor) Yalnız bırakmamak gerekiyor dedim. Sözlü yazılı iletişime geçtim. 5 Ay önce tekrar kanal açıldı, diyalog başladı.


 Öcalan; - Biz Tayyip beyin başkanlığını destekleriz. Biz AKP ile bu temelde bir başkanlık ittifakına girebiliriz.


Öcalan; - Biz AKP’ye iktidarı altın tepside sunduk. Bize teşekkür bile etmedikleri gibi…..........


Evet; Sevgili Karabüklüler;
İmralı da ikamet eden canilikten barış elçiliği sıfatına yükselten, siyasi kimlik kazandıran, gizli tanık Şemdin Sakık’ın ifadeleriyle Türk askerini yargılayan AKP zihniyeti, haini muhatap alarak açılım denen Türk vatanının bölünmez bütünlüğünü ve milletin birliğini tehlikeye sokan, daha önce inkar ettikleri ve şereflerini ortaya koydukları doğrultuda yollarına devam etmektedirler.

Bebek katilinin ve onun avanesinin  yanında soy fukaralarının birlikte oluşturduğu şer ittifakı bunları şekillendirecek anayasa çalışmalarını yürütmektedirler. İmralı da bulunan hain, oluşacak anayasaya önerilerde bulunmakta, daha ileri giderek Türk devletini tehdit etmektedir. AKP iktidarından önce devlete yalvaran cani, bugün tehdit etmektedir.

Biz Türk milliyetçileri bu şer ittifakına karşı Kuvay-i  Milliye ruhuyla dimdik ayaktayız. Bu vatanın birliğine, dirliğine uzanacak her eli kıracak güçteyiz. Tarih bunu açıkça göstermiştir. Yandan CHP destekli AKP-BDP-PKK ve soy fukaralarından oluşan şer ittifak şunu bilmeli ki: Projesi dışarıda çizilen ve dışarıdaki Sevr artıkları tarafından yönlendirilen bu kirli oyunu ülkemizde oynatmayacağız. Hainleri affetmeyeceğiz. “Her şeyi affedin ama vatanınıza ihanet edenleri asla affetmeyin.” Hz. Ali (R.A)

Evet, sevgili Karabüklüler; Şer ittifakının mensubiyet şuuru olmayan bu iktidarın bu yıkım projesinin delilleri tek tek ortaya çıkmakta, ilk yargılama Türk milleti adına Mart 2014 seçimlerinde yapılacaktır. “Ya devlet başa, ya kuzgun leşe”

Bu konuda Karabüklü hemşehirlerimizi daha  geniş bir şekilde bildiriler vasıtasıyla bilgilendireceğiz.