MHP TEŞKİLATLARI, KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İLE İLGİLİ DURMUŞ YALÇIN İSMİNDE ORTAK KARAR KILDI


 

DURMUŞ YALÇIN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK


 

mhp-durmus-yalcin

 

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adaylığı ile ilgili kamuoyunda yaşanan beklenti yavaş yavaş belirlenmeye başladı.

MHP Karabük İl ve İlçe Teşkilatlarının yoğun bir çalışmasının ardından ortak bir karara varıldığı öğrenildi ve bu ortak kararın da Durmuş Yalçın olduğu belirtildi.

Karabük’ün tanınmış sanayici ve işadamlarından Durmuş Yalçın ile MHP Teşkilat yöneticilerinin yaptıkları görüşmeler sonucunda, Durmuş Yalçın’ın Karabük Teşkilatlarının ortak adayı olarak karar kılındığı ifade edildi.

Yalçın ise MHP’den aday adaylığı başvurusunu önümüzdeki günlerde Parti genel Merkezine yapacak.

durmus-yalcinKarabük’ün yine tanınmış işadamlarından ve 1980 ile 1990’lı yıllarda MHP Karabük İlçe Başkanlığı yapan rahmetli Durali Yalçın’ın kardeşi, Durmuş Yalçın’ın bu gün (13.03.2015 Cuma) Saat 15:00’de Parti binasında İl ve İlçe Başkanları katılımının da olacağı bir basın toplantısı yapacak.

Durmuş Yalçın ismi, genel seçimler öncesi çeşitli nedenlerden dolayı bazı karmaşalar yaşanan Karabük MHP teşkilatlarında ve parti tabanında suların durulmasına ve olumlu bir şekilde seçim sürecine girilmesine sebep olacağına inanılıyor.