MHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ OKTAY VURAL, AK PARTİ KARABÜK KADIN KOLLARININ RESMİ ARAÇLA KUMANYA DAĞITMA KONUSUNU TBMM'DE BASIN TOPLANTISI YAPARAK GÜNDEME GETİRDİ



VURAL "AYAKLARIMIN ALTINA ALIYORUM BÖYLE SİYASETİ"


 

oktay-vural-krb


 

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Karabük İl Özel İdaresi’ne ait resmi araçlarla vatandaşlara kumanya paketleri karşılığında AK Parti üyelik formu imzalatıldığına ilişkin olduğunu iddia ettiği görüntüleri izletti.

Vural, “Bu kadar utanç verici, bu kadar rezilce bir siyaset ancak AKP’ye yakışır. İşte AKP, bu milletin basınını, esnafını, sivil toplum örgütünü, meslek örgütlerini ve yargıyı baskı ve tehdit altına alıp; vatandaşları da iki torba kömürle, iki torba makarnayla üye yapacak kadar aşağılaşmıştır. Nüfus cüzdanını alıp AKP’ye üye yapıyorlar. Ayaklarımın altına alıyorum böyle siyaseti” dedi.

Bu görüntülerin Karabük’te Soğuksu Mahallesi’nin TOKİ mevkiinde çekildiğini belirten Vural “Bu bir seviyesiz siyaset belgesidir. Türkiye’nin her yerinde kömür, kumanya dağıtılırken de bunlar yapılıyor. Böyle bir siyasetle mücadele edeceğiz. Sülük, iki çeşit olur biri doyunca bırakan türdendir; bunlar delikli sülük, doymak bilmiyorlar, bu milleti kurutuncaya kadar yapıştılar. Yazık günah” dedi.