SEÇİMLERE SAYILI GÜNLER KALA MHP ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI


 

DURMUŞ YALÇIN “HALKIMIZ BİZLERİ GÖRÜNCE GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYOR”


 

mhp-gaza-basti

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayları Durmuş Yalçın ile Ayhan Akbaş, seçim çalışmalarını hızlandırmaya başladılar.

Bu gün Safranbolu sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden MHP Adayları, esnafların dükkânlarını tek tek gezerek sorunlarını dinlediler.

Seçim çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başladıklarını ifade eden Yalçın, gecenin geç saatlerine kadar çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

mhp-0011Yalçın “Seçim çalışmalarında bire bir halkın içinde olmaya gayret ediyoruz. Her gittiğimiz yerde bizi gören vatandaşın gözleri gülüyor. Bir umut misali bize sıkı sıkı sarılıyorlar. İnsanımız 12 yıl boyunca fazlasıyla ezilmiş, devletin kendilerini unutmasından, gelirlerinin yarısından fazlasını vergi olarak ceplerinden alınmasından çok şikayetçiler. Üç dönem iktidara destek veren halkımız, beklediği karşılığı alamadığını bu sefer açıkça ifade ediyor.” Diye konuştu.

Seçim çalışmalarının her geçen gün daha da yoğunlaşarak devam ettireceklerini belirten Durmuş Yalçın “Allah’ın izni ile bu seçimleri MHP birinci parti olarak sonuçlandıracaktır. Halkın bize karşı teveccühü beklentimizin çok ama çok üstünde, halkın her kesiminden, her siyasi görüşten büyük ilgi görüyoruz.” Dedi.