MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI ADEM KAR HASTANEDE ZİYARETLERDE BULUNDU


 

kar-hastane

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Adem Kar seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Önceki gün Eflani ilçesinde Pazar yerini ve ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret eden MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar, bu sabahta Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta ve yakınları ile görüştü.

Hastaneye gelen hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan Kar, hasta ve hasta yakınlarının hastane ile ilgili sıkıntılarını dinledi.

kar-hastane-1Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Adem Kar “Hasta ve hasta yakınlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunmak için bugün hastanede bazı ziyaretler yapıyorum. Özellikle hasta ve hasta yakınlarımızın yatak konusunda ki şikayetleri ile karşılaştım. Kış aylarının ve okulların açılması ile birlikte yatak konusunda bir hayli sıkıntının yaşayacağını belirttiler. Hasta ve hasta yakınlarımız bu şikayetlerinde haklılar. Çünkü yatak sayısı iki hastanenin kapatılması ile birlikte yarı yarıya düştü. İnşallah partimizin iktidarında ilk işimiz bu soruna el atıp hastaneni yatak kapasitesini artırmak olacaktır” dedi.