KARABÜK İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ MEHMET UZUN, ASFALT ÇALIŞMASI AŞAĞI DANA KÖY YOLLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU


 

il-ozel-idare-uzunKarabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, asfalt çalışmalarına başlanan Aşağı Dana Köyüne giderek, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler esnasında Yüklenici Firma yetkilisi ve köy muhtarı ile birlikte asfalt çalışmasına başlanan köy yolunda yolun astarlanmış kısmını ve asfalt atılan kısımlarını yerinde gördü.

Yolda görülen noksanlıklar nedeniyle firma yetkilisinden çalışmanın hemen durdurulmasını ve noksanlıkların giderildikten sonra asfalta devam edilmesi talimatını verdi.

Mehmet Uzun “Aşağı Dana Köy Yolumuzun asfalt altı malzemesi geçen yıldan çekilmiş ve asfalt yetiştirilemediği için bu yıla kalmıştı. Yüklenici firma yoldaki malzemeyi kontrol ederek, malzemesi yağmurlar dolayısı ile kaybolan kısımların eksiklerinin tamamlayıp yapması gerekirken, yapmış olduğum incelemede yalnızca yolda greyderli bakım yaparak, asfalt çalışmasına başlamış olduğunu tespit ettim. Derhal çalışmanın durdurulmasını, yapılan kısımlarında sökülerek yeniden asfalt altı malzemesi çekilip, yolun asfalta hazır hale getirildikten sonra çalışmalara başlanmasını söyledim. Amacımız kaliteli ve kalıcı hizmettir, bu amaçla da yapılan çalışmaları yerinde görmek çok etkin ve faydalı olmaktadır. Yapılan çalışmanın köy halkımıza hayırlı olmasını diliyorum ” Dedi.