AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA HER GEÇEN GÜN HIZ VERİYOR


 

CUMAYANI SANAYİ SİTESİ, ANAKARA CADDESİ VE GAZİPAŞA CADDESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ


 

ceylan-gezi-anafoto


Ak Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan her geçen gün seçim çalışmalarını hızlandırarak sürdürüyor.

Her gün bir cadde veya sanayi sitesi esnafını gezen Mehmet Ceylan, esnaf gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Gündüzleri esnaf gezileri yapan Ceylan, akşamları da mahallelerde ev toplantıları yapıyor.

CUMAYANI SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan; Cumayanı mevkiinde bulunan Karabük Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, İl ve Merkez İlçe yönetimi ile birlikte Karabük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti. Her Pazartesi dualarla iş başı yapan sanayi esnafı ile birlikte dua eden Ceylan, daha sonra esnafları ziyaret etti.

Sanayi Sitesi esnaflarının sıkıntılarını dinleyen Ceylan gerekli mercileri arayarak esnafların sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı.

Ceylan “Belediye Başkanı olduğumda inşallah esnaflarımızın dertleri ile daha yakından ilgileneceğim. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmak için buralara geldik, devlet büyüklerimiz tarafından görevlendirildik. Başkan olduğumuzda da sanayi esnaflarımızın yanında olacağız. Bizler her daim vatandaşlarımızın, esnaflarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Seçimlerden önce de Karabük’ümüzün yanındaydık, seçimlerden sonrada vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

cumayani-sanayi-11Sanayi esnafı ise; AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan’ a çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileyerek, destek vereceklerini söylediler

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan "Seçim süreci yaklaştıkça bizlerde çalışmalarımızı daha hızlı hale getirdik" dedi.

ANKARA CADDESİ ESNAFI İLE KUCAKLAŞTI
AK Parti Karabük Adayı Mehmet Ceylan, esnaf gezilerine yine Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Özkan Çetinkaya, İl ve Merkez İlçe Yönetimi ile birlikte Ankara Caddesi'nde esnafları ziyareti ile devam etti.

Ceylan, seçim süreci yaklaştıkça çalışmalarını daha da hızlandırdıklarını, seçimi kazanmak tüm teşkilat mensuplarıyla var güçleri ile çalıştıklarını kaydederek şöyle konuştu;

"30 Mart Yerel Seçimlerine 2 aylık bir süre kaldı. Bizler bu süre içerisinde Karabüklü hemşerilerimize, Allah nasip ederse Belediye Başkanı olduğumuzda gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi anlatacağız. Projelerimizin görsel olarak çalışmaları da devam etmekte. Karabüklü hemşerilerimiz için her şeyin en güzeline layık, onun için çalışmalarımız üzerinde çok hassas davranıyoruz. İnşallah Belediye Başkanı olduğumuzda gerçekleştireceğimiz projeler gerçekten Karabük'ü uçuracak, 21. yüzyıl Türkiye'sinde şehrimiz olması gerektiği yerlere gelecek. Belediye Hükümet işbirliği içerisinde Karabük'ü kalkındırmak için çalışacağız. KARDEMİR' iyle, Üniversitesiyle, Araştırma Hastanesi ile, Yüzme Havuzu ile, Kültür Merkezi ile ve bunlar gibi birçok yatırım ile Karabük'ün çehresini değiştirdik. 30 Mart' ta da Belediye Başkanı olarak tekrar hizmetlerimize devam edeceğiz. Her şey Karabük'ümüz için, her şey şehrimizin daha iyi yerlere gelmesi için, amacımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz."

“DEVLET HASTANESİ KAPANMAYACAK”
Mehmet Ceylan İl ve Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte Gazipaşa Caddesi’nde esnaflarını da ziyaret etti.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan “Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldığında, Devlet Hastanesi kapanacakmış diye dedikodu yapılıyormuş bunlara inanmayın böyle bir şey yok” dedi.

Esnafların ilgi ve alakasından oldukça memnun kaldığı gözlenen Ceylan, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldığında, Devlet hastanesinin kapanacağı ile ilgili yapılan dedikodulara inanılmasını kaydederek şöyle konuştu;

ankara-caddesi-4“Karabük’ün en az yedi yüz, yedi yüz elli yatağa ihtiyacı var. Orası üç yüzünü karşılayabiliyor. Mutlaka oranın da hizmet vermesi gerekiyor. Birde arka tarafta ki mahalleri geliştireceğiz. Haddehaneleri şehir dışına çıkartacağız, onlara destek vererek şehir dışına çıkartıp oraların gelişmesini sağlayacağız. Yenimahalle, Atatürk Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi buralarda belediye öncülüğünde kentsel dönüşüm yapacağız. Belediye Başkanı olduğumuzda inşallah projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağız. Karabük’ümüzün çehresini değiştirmek için var gücümüz ile çalışacağız. Hükümetimizin destekleriyle Karabük’ümüzü olması gerektiği yerlere getireceğiz. Şimdi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapıldığında niçin bu Devlet Hastanesi yıkılsın, bizler yıkmak değil yapmak için buralardayız. Devlet Hastanesi yıkılacak diye bir söylenti varmış, bunun aslı astarı yok. Belediye Hükümet işbirliği içinde Karabük için elimizden geleni yapacağız.”