AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMICISI MEHMET ALİ ŞAHİN BU KEZ TEKNİK DİREKTÖR OLDU


 

ŞAHİN’İN TEKNİK DİREKTÖR OLDUĞU TAKIMIN KAPTANLIĞINI İSE TANJU ÇOLAK YAPTI


 

HAKAN ŞÜKÜR VE TANJU ÇOLAK KARŞI KARŞIYA GELDİ


 

eflanide-dev-mac


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, teknik direktörlüğe soyundu ve ilk maçında 3-1 galip gelmeyi başardı.

20130706AW000544_01Eski milli futbolculardan Hakan Şükür ve Tanju Çolak’ında aralarında bulunduğu futbolcular, Karabük'ün Eflani ilçesinde gerçekleştirilen "Geleneksel 5. Eflani Doğa ve Kültür Şenliği" etkinlikleri kapsamında açılışı yapılan sentetik çim sahada maç yaptı. Kırmızı ve beyaz takımın karşı karşıya geldiği müsabakada takım kaptanlığını Tanju Çolak’ın, teknik direktörlüğünü ise Mehmet Ali Şahin’in yaptığı beyaz takım, başlarında teknik direktör Milletvekili Osman Kahveci ve takım kaptanı Hakan Şükür’ün olduğu kırmızı takımı 3-1 mağlup etti.

Eflani 5. Doğa ve Kültür Şenlikleri kapsamında yapımı tamamlanan Eflani Sentetik Çim Sahası'nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

ResimLERRR..-097Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi İzzettin Küçük, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, eski milli futbolcu Tanju Çolak, Hasan Vezir, Savaş Demiralp ve Ali Gültekin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, ilçe kaymakam ve belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Şahin, ilçeye çok önemli bir saha kazandırdıklarını ve gençlerin artık sporu severek yapacaklarını söyledi.

ResimLERRR..-085Sahanın açılışına eski milli futbolcuların destek verdiğini vurgulayan Şahin, "Tanju Çolak, futbolcu olarak ülkemize uzun yıllar hizmet etti. Avrupa gol kralıdır kendisi. Hakan Şükür'de aynı şekilde. Türk futboluna uzun yıllar hizmet ettiler. Kendisi aynı zamanda partimizin İstanbul milletvekilidir. Her ikisine de teşekkür ediyorum. İki gol kralı bu sahada şimdi karşı karşıya gelecek. İstanbul'dan kalkıp buraya kadar geldiler. Bu sahaları gençlerimiz için yapıyoruz. Burada iyi yetişsinler diye. Sahip çıkmalılar bu sahaya. Bu sahadan başarılı sporcuların çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından kaptanlığını Çolak'ın yapacağı beyaz takımın teknik direktörlüğünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin üstlendi. Şükür'ün kaptanlığındaki takımın teknik direktörlüğünü ise AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci yaptı.

Şahin'in takımı, Çolak’ın iki Hasan Vezir’in bir golü maçı 3-1 tamamlarken, karşı takımın tek golünü ise AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar kaydetti.

Karşılaşma boyunda kulübede oturmadan saha kenarından gerçek bir teknik direktör gibi maçı yöneten Şahin, zaman zaman futbolculara taktik verdi.

20130706AW000544_04Maç sonunda gazetecilere açıklama yapan Çolak, saha zemininin güzel olduğunu emeği geçenlere teşekkür ederek güzel bir tesisin ilçe halkına hayırlı olmasını dileğinde bulunarak, “Maçı izleyenlere sanıyorum keyifli dakikalar yaşatmışızdır. Eski futbolcular olarak çok güzel nostalji oldu. Mehmet Ali Şahin bey benim değer verdiğim bir insan. Her zaman yanındayız ve destek veriyoruz. Hakan Şükür bugün formsuz değildi. İki hafta önce Türkiye'yi temsilen dünya karmasında oynadı. O maçta omzundan sakatlandı. Buraya sakat geldi. Buna rağmen bizim için oynadı" dedi.

Hakan Şükür de Türkiye'nin her yerinde artık böylesine güzel sahaların yapıldığını, bu sahalardan tecrübeli sporcuların yetişeceğini, bu güzelliklere gençlerin ve çocukların layık olduğunu kaydetti.