AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İLTER FATİH KORKUT SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR


 

İLTER FAT,H KORKUT “SADAKAT, LİYAKAT VE GÜVEN PARTİMİZ İLE OLAN EN ÖNEMLİ BAĞLARIMIZDIR”


 

korkut-hiz-kesmiyor

 

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Av. İlter Fatih Korkut seçim gezilerinde ziyaret etmediği hiçbir sivil toplum kuruluşu bırakmadı.

Pazaryerlerinde vatandaşlarla, çarşı merkezlerinde esnaflar ve yine halkla sık sık buluşan AK Parti Aday Adayı Korkut, ziyaret etmediği hiçbir sivil toplum kuruluşu bırakmamaya kararlı.

Karabük gündemine bazen bu tür ziyaretler ile gelen irili ufaklı tüm sivil toplum kuruluşlarının kapısını çalan Korkut, bu ziyaretler sırasında toplum yararına çalışan dernek ve odaların çalışmaları hakkında bilgiler alırken, dile getirilen sorunları ve sıkıntıları da not ediyor.

Kızılay Derneği Karabük Şube Başkanı Mehmet Ulukaya’yı, Verem Savaş Derneği Karabük Şube Başkanı Nevzat Akçin’in, Zihinsel Özürlülere Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Nizami Özcan’ı, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni, Muharip Gaziler Derneğini, Sakatlar Derneğini, Memur Sen Karabük Şube Başkanı Zeki Öz’ü, Diyanet Sen Karabük Şube Başkanı Fazlı Özçelik’i ve Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen’i yerlerinde ziyaret eden AK Parti Aday Adayı İlter Fatih Korkut “Aday Adaylığımız süreci içinde yaptığımız bu ziyaretler sırasındaki bilgi alışverişlerimiz, Karabük kentinin daha net bir fotoğrafını çekmemizi sağlıyor. Dernek, sendika ve oda başkanlarından faaliyet alanları hakkında bilgiler alıyoruz, sorunlarını öğreniyoruz ve bu sayede yaşadığımız kentin hemen hemen tüm bilgileri ile sorunlarına vakıf oluyoruz. 7 Haziran Genel Seçimlerinde bu ziyaretlerimizden elde ettiğimiz bilgiler bizim için son derece önemli olacaktır.” Dedi.

Korkut, ayrıca aday listesinin belirlenmesine de sayılı günler kaldığına da değinerek “7 Nisan da Milletvekili adaylarımız belirlenecek. Bu çalışmalarımız esnasında aday gösterilip, gösterilmeyeceğimiz ile ilgili hiçbir endişe taşımıyoruz. AK Parti’nin en fazla oyu alabilmesi bizim önceliğimizdir. Sadakat, liyakat ve güven değerleri bizim partimiz ile ilgili en önemli bağlarımızdır.” Diye konuştu.