Kastamonu merkez ile Bartın'ın Ulus ilçesiyle Abdipaşa beldesinde fırtınayla beraber sağanak ve dolu yağışı etkili oldu.

Kastamonu'da Fırtına ve Dolu Yağışı Hayatı Olumsuz Ekiledi

Şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle Kastamonu-Sinop kara yolunda ağaçlar yola devrildi, bir alışveriş merkezinin çatısı çöktü.

Kastamonu kent merkezinde etkili olan dolu ve sağanaktan kaçan birçok sürücü aracını çevredeki akaryakıt istasyonlarına çekti.

Su birikintileri şehir içi ve şehirler arası kara yollarında trafikte aksamalara neden olurken su birikintilerinden geçmeye çalışan bazı araçlar arızalanarak yolda kaldı.

Sunta Kavşağı'ndaki alt geçidin Kastamonu-Karabük yönü ile İnebolu-Kastamonu kara yolunun Kuzeykent Kavşağı mevkisi su birikintisi nedeniyle bir süre ulaşıma kapatıldı.

Ulus ve Abdipaşa'da Sağanak Etkili Oldu

Bartın'ının Ulus ilçesi ve ilçeye bağlı Abdipaşa beldesinde sağanak yağış etkili oldu.

İlçe ve belde merkezinde başlayan ve etkisini artıran sağanak hayatı olumsuz etkilerken su birikintileri, ilçe merkezinde ve şehirler arası kara yollarında trafikte aksamalara neden oldu.

Trafik ekipleri, su birikintileri nedeniyle Abdipaşa-Ulus ve Abdipaşa-Karabük kara yollarını da bir süre ulaşıma kapattı.

Ulus ve Abdipaşa belediyesi, AFAD ile jandarma ekipleri de bölgede önlem aldı.