AK PARTİ KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI KEMAL KARADENİZ, 10 AĞUSTOS’TA YAPILACAK OLAN CUMHURBAŞKANLIĞI İLK TUR SEÇİMLERİNDE, KARABÜK’TEN ERDOĞAN’A REKOR OY ÇIKACAĞINI SÖYLEDİ.


 

karadeniz-cumhur

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması ile ilgili yaptığı basın açıklamasında, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin tüm Dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi Karabük’te de büyük bir heyecan ve mutluluk oluşturacağını söyledi.

Karadeniz açıklamasında şöyle dedi;

“AK Parti’nin 12. Cumhurbaşkanı adayı, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Tüm Dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi Karabük’te de Cumhurbaşkanı adayımız büyük bir heyecanla ve mutlulukla karşılanmıştır. Tüm hayatını halkına adayan, Türkiye’yi dünyanın gözünde saygın bir konuma getiren, ülkemize çağ atlatan, büyük bir devlet adamıdır. Cumhurbaşkanının mutlaka siyasi bir geçmişinin olması gerektiğine inanıyoruz. Bunun için siyasi bir deha olan Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasının bu konuma uygun olmayacağını düşünüyoruz. Belirli bir kesimi değil, tüm Türkiye’yi kucaklayacak bir Cumhurbaşkanı olacağından şüphemiz yoktur. 10 Ağustos’taki seçimde daha ilk turda seçimi kazanacağımıza inancımız yüksektir. Teşkilatımız en üst kademeden, en alt kademeye kadar bu seçime hazırdır. Sandıklarımızda görev alacak kişilerde eksiksiz belirlenmiştir. Karabük’te rekor bir oy oranıyla Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a katkımızın olacağını düşünüyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızın hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz”