20151001AW537834_02Kardemir Karabükspor, PTT 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.


 

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ligin 7. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürürken, takımın teknik sorumlusu Levent Açıkgöz yönetiminde yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman yaptı.

5'e 2 top kapma çalışmasının ardından çift kale maç yapan oyuncuları, Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, eski teknik direktör Hüseyin Kalpar ile Ankara'da bir değerlendirme gerçekleştirdiklerini ve ardından da karşılıklı anlaşılarak sözleşmelerin feshedildiğini söyledi.

20151001AW537834_01Tankut, “Hüseyin hoca ve ekibi şehrimizden ayrıldılar, kendilerine teşekkür ediyoruz.

Hüseyin Kalpar bu ligin en iyi hocalarından biriydi, hiç kimsenin en ufak bir tereddütü yoktu ama olmadı, maya tutmadı.

Kendisi de farkındaydı, biz de farkındayız, taraftar da farkında, futbolcu da farkında. İnşallah bize uyum sağlayacak, başarıdan başarıya koşturacak bir hoca bulacağız" dedi.