KTSO BAŞKANI SEDAT NAMAL "BU ÇEMBERİN İÇİNDEN MAVİ ATEŞİN ALEVİ HER YERİ AYDINLATARAK ÇIKACAKTIR"


 

sedat-namal-maviates
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor'un 15 Temmuz tahinde yapılacak olağanüstü kongresi ile ilgili Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Sedat Namal, Bu çemberin içinden Mavi ateşin alevi her yeri aydınlatarak çıkacağını söyledi..

Namal, yaptığı yazılı açıklamada, Süper Lig'in sempatik ve her kesim tarafından sevilen, emekçilerin takımı olarak bilinen Kardemir Karabükspor'un son aylarda yaşanan kongre süreci herkesi üzdüğünü söyledi.

Takımın yönetiminin olağanüstü kongre kararı aldığını ve ardından yapılan genel kurulda yeni bir yönetimin oluşturulduğunu ancak aradan bir gün geçmeden yeniden olağanüstü genel kurul kararının alındığını vurgulayan Namal, "Aslında herkesin özveri ile destek verdiği takımın genel kurulu sonunda bazı yanlış anlamalar neticesinde olumsuzluklar yaşanmıştır. Karabük Cumhuriyet, demokrasi ve sanayi kenti olarak el birliği ile bunun üstesinden gelmelidir ve gelecektir. Bu çemberin içinden Mavi Ateşin alevi her yeri aydınlatarak çıkacaktır. Valimiz, belediye başkanımız, Çelik-İş sendikamız, odamız ve KARDEMİR üzerine düşeni yapmalı ve yapacaktır." dedi.