KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN YENİ YÖNETİMİ, SEDAT NAMAL’IN BAŞKANLIĞINDA ANKARA’YA BİR ÇIKARMA YAPTI


 

KARABÜK TSO YÖNETİMİ BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, İÇİŞLERİ BAKANI MUAMMER GÜLER, ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN’İ, KALKINMA BAKAN YARDIMCISI MEHMET CEYLAN’I VE KARABÜK MİLLETVEKİLİ OSMAN KAHVECİ’Yİ ZİYARET ETTİ


 

NAMAL “ANKARA’DA BU ŞEKİL ÖNEMLİ ZİYARET VE TEMASLARIMIZ SÜRECEK”


 

 

krb-tso-ankara-1


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın çiçeği burnunda yeni yönetimi çalışmaya hızlı başladı. Sedat Namal Başkanlığı’nda, Oda Meclis Başkanı Timurçin Saylar ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanı Muammer Güler’i, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’i, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ı ve AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci’yi ziyaret ettiler.

Ziyaretler ile ilgili bilgi veren Karabük TSO Başkanı Sedat Namal “İlk olarak Sayın Başbakanımızı ziyaret ettik. Yoğun bir gündem içinde bize vaktini ayıran Başbakanımıza ayrıca bir ziyaret yapacağımızı ve bu ziyarette Karabük ile ilgili proje ve taleplerimizi sunacağımızı belirttik.” Diye konuştu.

krb-tso-ankara-2


Karabük TSO Yönetimini kabul eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise “Karabük sizin gibi genç, dinamik insanlara emanet. Karabük’ün ilerlemesi için yapacağınız tüm çalışmalarda yanınızda olduğumuzu belirterek başarılarınızı diler, tebrik ederim.” Diye konuştu.

İçişleri Bakanı Muammer Güler’i makamında ziyaret eden Karabük TSO Heyeti adına Sedat Namal, İçişileri Bakanı’ndan Karabük ve çevresi için yapılacak tüm çalışmalarda yanlarında görmek istediklerini söyledi.

krb-tso-ankara-5


Bakan Güler “İşte böyle genç, dinamik ve enerjisi kolay kolay tükenmeyen kişileri görev başında görmek bizi memnun ediyor. Telefonum size 24 saat açık. Hizmet noktasındaki her türlü talebinizde bizzat yanınızda olduğumu bilin. Tebrik eder, başarılarınızı dilerim.” Diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e yapılan ziyarette ise Bakan Çelik “Mehmet Ali Şahin benim ağabeyimdir. Sizin de Milletvekiliniz. Onun ve kendi adımıza çok memnun oldum. Ticaret ve Sanayi Odası gibi önemli bir STK’nın başında sizin gibi gençleri görmek bizi fazlasıyla memnun ediyor ve memleketimiz açısından daha da umutlanıyoruz. Karabük’te yapacağınız tüm çalışmalarda bakanlığımın kapısı size ardına kadar açık.” Diye konuştu.

krb-tso-ankara-4


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in makamında yapılan heyetin ziyaretinde ise Şahin “Sizleri böyle gördüm ya, memleketim Karabük adına çok gururluyum. Daha koltuğunuza oturmadan bana getirdiğiniz proje dosyasını inceleyeceğim ve gerekli çalışmalar neyse hep beraber yapacağız. Karabük’ten doğru yapacağınız çalışmalarda bizi rahat bırakmayın. Sürekli gelin, gidin, hizmet projeleri üretin, bizim önümüze koyun ve biz de ne gerekliyse yapalım” dedi.

krb-tso-ankara-6


Karabük Milletvekili Osman Kahveci ile Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ı ziyarette de aynı diyaloglar yaşandı ve Karabük için yapılacak tüm çalışmalarda hep beraber olunacağı ifade edildi.

krb-tso-ankara-3


Ankara’ya yaptıkları çıkarma gibi ziyareti değerlendiren Karabük TSO Başkanı Sedat Namal ise “Bize durmak, dinlenmek yok. Hedeflerimiz büyük dedik ve bu hedeflerimize de ulaşacağız. Karabük ile ilgili hazırlayacağımız tüm projelerde Ankara’yı sıkıştıracağız ve tabir yerinde ise kapıda yatacağız.  Sayın Başbakanımızı önümüzdeki yakın bir günde yine ziyaret edeceğiz ve Karabük ile ilgili proje dosyalarımızı sunacağız.” Diye konuştu.