Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları ile sokaklar her gün yeni bir kaldırıma kavuşuyor.


 

Karabük ilinde kaldırımsız hiçbir sokak bırakmamak için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tamirat gerektiren mevcut kaldırımlara da anında müdahale ediyor.

Belediye olarak göreve geldikleri ilk günden bu yana aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam ettiklerini belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bazı mahallelerimizde yapılmasını beklettiğimiz hizmetleri  zaman içerisinde sırasıyla yerine getiriyoruz.

100. Yıl Mahallesinde yol kenarlarında ekiplerimiz havaların soğuk olmasına rağmen kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın yaya gidiş gelişlerini de kolaylaştırmak amacıyla kaldırım çalışmalarımızı program dâhilinde diğer sokak ve caddelerde devam ettiriyoruz.

Karabük Belediyesi olarak halkımızın menfaatleri ve halkımızın rahatı noktasındaki çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.




.