kahveci-secime-hazir-olunMİLLETVEKİLİ KAHVECİ “6 AY OLUR, BİR SEN OLUR VEYA 2 SENE OLUR AMA HER AN SEÇİM OLABİLİR”


 

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyareti sırasında önemli mesajlar verdi.

Milletvekili Kahveci, tekrar milletvekili seçilmesinin ardından mazbatasını aldığını belirterek, “Bir seçim süreci yaşadık. Herkes dağ, bayır ve köy köy gezdi. Sonuç itibariyle milletin takdiri meydana geldi. Buna karşı diyecek bir şeyimiz yok. Vatandaşlarımız Türkiye genelinde AK Parti’yi her ne kadar Türkiye’nin birinci partisi de yapsa, sonuç itibariyle tek başına iktidarı vermedi. İnşallah önümüzdeki süreçte tüm siyasi partiler milletimizin bu mesajını iyi okurlar ve sağlıklı bir sonuca ulaşırlar. Türkiye’nin büyümesi gelişmesi yönünde önümüzdeki süreçte atılacak adımların büyük önemi var. Şu anda kamuoyu bir beklenti içerisinde, ne olacak, nasıl bir hükümet kurulacak, kurulan hükümetin ömrü nasıl olacak? Hemşerilerimizin kafasında hep bir soru işareti var. Partiler şuanda sonuçları önüne koymuş değerlendirmelerini yapıyorlar. AK Parti’de bu konuda değerlendirmeleri yapıyor. İnşallah bundan sonra önümüzdeki süreçte artık hükümetin kurulmasıyla ilgili sanıyorum ilk görev başbakanımıza verilecek.” dedi.

“TEŞKİLATLARIMIZ HER AN SEÇİME HAZIR OLMASI LAZIM”
Sonuç itibariyle arzu ettikleri sonuca ulaşamadıklarını da ifade eden Kahveci, şunları söyledi;

“Teşkilatlarımız, yerel yönetimlerimiz önümüzdeki süreçte daha moral ve motivasyonu yüksek şekilde yeni seçimlere hazır etmesi lazım. Önümüzdeki süreçte bir seçim olacağı görünüyor. Bu 6 ay sürer, 1 yıl sürer, 2 yıl sürer geçmişteki tecrübeler bize gösterdi ki, kurulacak koalisyonlar çok uzun ömürlü olmuyor. Bir şekilde bir yerden kopuyor. Onun için teşkilatlarımızın her an seçime hazır olması lazım.”