AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ OSMAN KAHVECİ, ADAY GÖSTERİLMEMESİNE RAĞMEN SEÇİM ÇALIŞMALARININ İÇİNDE YOĞUN BİR ŞEKİLDE YER ALIYOR


 

AK PARTİ TABANI, KAHVECİ İÇİN “HELAL OLSUN” DİYOR


 

KAHVECİ “AK PARTİ SEN, BEN MESELESİ DEĞİL, ÜLKE DAVASIDIR”


 

helal-olsun-kahveci-1

AK Parti Karabük 24. Ve 25 Dönem Karabük Milletvekili Osman Kahveci 1 Kasım Genel Seçimlerinde aday gösterilmemişti.

Kahveci’nin aday gösterilmemesine ilk etapta sevenleri tepki göstermiş ve muhalefet de bu tepkiyi kendi lehlerine değerlendirmeye çalışmıştı.

Aday gösterilmediği halde, muhalefetin elini güçlendirmemek için seçim çalışmaları içinde yoğun bir performans sergileyen Osman Kahveci “AK Parti’de sen ben olayı yoktur. Memleket davası vardır. Türkiye’nin gelişmiş dünya ülkeleri arasında üst sıralarda yer alamsında büyük yol kat edilmiştir. Partimizde herkes gibi bende hizmet yarışında yer aldım, benden öncede hizmet yarışında yer alanlar oldu ve benden sonra da yer alanlar olacak.” Diye konuştu.

Son güne kadar yoğun bir seçim çalışması içinde olacağını da belirten Kahveci “Kimse benden ve beni sevenlerimden bir küskünlük, kırgınlık beklemesin. Seçimlerin sonuna kadar çalışacağız.” Dedi.

Karabük Milletvekili Osman Kahveci’nin sergilediği bu duruş ve tavır AK Parti içinde ve tabanında takdir görürken “Helal olsun Osman Kahveci’ye” diyor.