AK PARTİ’Lİ ÖMER AYAR’IN ‘İSTİFA ETTİ’ ALGISI OLUŞTURULMAK İSTENİLİYOR


 

FACEBOOK’TA OLUŞTURULAN SAHTE HESAPLAR İLE ALGI OPERASYONLARI YAPILMAYA BAŞLANDI


 

ayar-algi

 

7 Nisan tarihi itibari ile siyasi partilerin adaylarının belli olmasıyla birlikte, AK Parti’ye karşı algı operasyonu oluşturma çalışmaları başlandı.

Facebook’da açılan sahte hesaplar ile AK Parti’den aday adayı olan ama aday gösterilmeyen Ömer Ayar’ın, partisinden istifa ettiği yönünde algı oluşturma çalışmaları yapılıyor.

2014 Haziran ayında AK Parti Genel Merkez’in isteği üzerine yönetimiyle birlikte İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ömer Ayar’ın, sanki aday gösterilmediğinden dolayı istifa etmiş gibi o tarihli haberler paylaşılmaya başlandı.

Bazı haber sitelerinin arşivlerinde bulunan 2014 Haziran tarihli haberlerin paylaşımını okuyanlar ve tarihine dikkat etmeyenler, Ömer Ayar’ı partisinden aday gösterilmediği için istifa etti algısına kapılıyorlar.

Karabük Net Haber’e bir açıklama yapan Ayar “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana içindeyim ve yönetimindeyim. Aday gösterilmedik diye istifa etme gibi bir tasarrufumuz söz konusu değildir. Nasıl 2002 tarihinde ki heyecan ve sadakatımız ile bu davaya bağlandıysak, şimdi de o heyecan ve bağlılığımızın kat be kat fazlasıyla duruşumuz sürüyor. Üzerimizden yapılmaya çalışılan algı operasyonu ile AK Parti’ye seçimlerde zarar vermeye çalışanlar emellerine ulaşamayacaklardır.” Dedi.