20140123AW000570_01Karabük Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Coşkun Güven ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin Eren birlikte Kamu Kurum ve Kuruluşları ile işverenleri yerinde ziyaret ederek kurumları ile ilgili proje ve destekleri hakkında bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Güven ve Eren ziyaretleri kapsamında Yenice ve Ovacık ilçe Kaymakamlarını da ziyaret ederek kurumları hakkında detaylı bilgiler verdi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven, BAKKA Koordinatörü ile birlikte yaptıkları bir program kapsamında il merkezi ve ilçelerde bulunan işveren ve paydaşlarını yerinde ziyaret ettiklerini söyledi.

Güven, ziyaretlerde İŞKUR tarafından uygulanan Aktif İşgücü hizmetleri ile İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu uygulamaları hakkında bilgiler ile Kalkınma Ajansının hibe programları ve destekleri konularında bilgiler verdiklerini,işverenlerin yapılan yerinde ziyaretlerden de memnun olduklarını belirtti.

Yenilenen Kamu Yönetim anlayışı ile artık hizmetlerden yararlanacakların Kamu işyerlerinde beklenmesi yerine, hizmetin yerinde anlatılmak üzere işveren ve sosyal tarafların kendi işyerlerinde ziyaret edilmesi, hizmetlerin etkinlik, verimlilik ve kalitesini de arttığını dikkat çeken Coşkun Güven, ziyaretlerde Kurumsal desteklerden özellikle girişimcilerin yararlanmalarının önemini anlattıklarını söyledi.