20140125AW000436_01KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TOLUNAY KAFKAS:  "İLERİYE UMUTLA BAKIYORUZ"


 

"BÜYÜK TAKIMLARIN KARABÜK'E GELECEK OLMASI BİZİM İÇİN AVANTAJ"


 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldıkları maçta istedikleri oyunu ortaya koyduklarını belirterek, "Deplasmanda aldığımız 1 puan bizim açımızdan altın değerinde" dedi. 

Kafkas, Kasımpaşa’nın oyuncuları ile fark oluşturabilecek kadroya sahip bir takım olduğunu söyleyerek, "Dün akşam oynadığımız maçın büyük bölümünün kontrolünü elimizde bulundurduk. Net yakaladığımız pozisyonlar ve kötü kullandığımız toplar vardı. Mücadelesi yüksek ve her iki takımın da kontrollü oynamaya çalıştığı bir maç oldu. Maçın golsüz bitmesi normal. Bizim için Kasımpaşa gibi bir takımdan deplasmandan 1 puan almak altın değerinde. Ligin ilerleyen haftalarında çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu

Ligdeki kalan 16 maçın 9’unu içeride oynayacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam Kafkas, "Özellikle büyük takımların da Karabük’e gelmesi bizim için büyük bir avantaj. Dışarıda daha yumuşak deplasmanlarda oynayacağımız için ileriye çok umutla bakıyoruz. Biraz daha kaliteli olmamız gerekiyor ve bu da biraz zaman alacak" ifadelerini kullandı.