Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Safranbolu Devlet Hastanesine atanan 3 yeni hekim görevlerine başladı.


 

ismail-karaKarabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji Uzmanı Prof.Dr. Sinan AYDOĞDU ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof.Dr. Serdar ENSARİ, Safranbolu Devlet Hastanesinde ise Dahiliye Uzmanı Uzm.Dr. Sinan KAZAN görevlerine başladılar.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.İsmail KARA “Genel Sekreterlik olarak il düzeyinde hekim sayımızın artırılması yönünde önemli çalışmalara imza atıyoruz ve bu çalışmalarımızın karşılıklarını alıyoruz. Özellikle ilimizde Kardiyoloji Bölümünde Profesör hocamızın da göreve başlamasının önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Kulak Burun Boğaz alanında bir profesör hocamız görevine başladı, hastanemiz bir eğitim ve araştırma hastanesi bu anlamda gelişmeye devam ediyoruz Safranbolu Devlet Hastanesine ise bir dahiliye uzmanı göreve başladı.Safranbolu,ilimizin en büyük ilçesi ve turizm odaklı bir ilçe, hekim kadrosunun daha da gelişmesi için uğraş vermekteyiz. Bilindiği üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi kısa bir süre önce ilimizde ilk defa gerçekleştirilen operasyonlara imza attı. Yeni bir hastane olmasına rağmen bu başarıları gerçekleştiriyor, umut ediyoruz ki kadromuzun gelişmesi ile beraber daha bir çok yeniliğe ve ilke imza atacaktır. Görevlerine başlayan hocalarımıza başarılar diliyor halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceklerine inanıyorum" dedi.