ABONE İŞLEMLERİ 9 AY SONRA YAPILINCA, ŞİRİNEVLER'DEKİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNE 9 AYLIK ELEKTRİK FATURASI PEŞİN KESİLDİ


 

hastane-elektrik-fatura

 

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, Elektrik aboneliği işlemlerini 9 ay sonra yapınca, faturası da ağır oldu.

Karabük Net Haber’in edindiği bilgilere göre, KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldıktan 9 ay sonra ENERJİSA’ya elektrik aboneliği yaptırınca, 9 aylık faturası peşin kesildi.

Geçtiğimiz Şubat ayında hizmete giren hastane yönetimi elektrik aboneliği işlemlerini daha yeni yapınca, harcanılan 9 aylık elektrik harcamasının bedeli olan 1.5 Milyon TL faturanın da peşin kesildiği öğrenildi.

Hastane yönetiminin, abonelik işlemlerini bu zamana kadar ihmal ettiği iddiası konuşulurken, 1.5 Milyon TL olan 9 aylık elektrik faturasının ise nasıl ödeneceği henüz belli değil.

Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Hastane Yönetimi henüz kendilerine tebliğ edilen bir fatura olmadığını ama 9 aylık elektrik faturası beklediklerini ifade ediyorlar.

ENERJİSA kanadından edinilen bilgilere göre ise kamu kurumu olduğundan, kaçak elektrik kullanım işlemi yapılmayacağını ve cüzi miktarda gecikme faizi konulacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi