HER DÖNEM ADAY ADAYI OLAN SERDAR AKÇA, BU DÖNEM DE ADAY ADAYI OLMUŞTU


 

ADAYLIĞI OLMAYINCA ORTADAN KAYBOLDU


 

nerde-serdar-akca

İlk olarak 2002 Genel Seçimlerinde Saadet Partisi’nden Karabük Milletvekili adayı olan Serdar Akça, 2004 Yerel Seçimleri, 2007 Genel Seçimleri, 2009 Yerel Seçimleri ve 2011 Genel seçimlerinden Saadet Partisi’nde Belediye Başkanı ve Milletvekili adayı olmuştu.

Daha sonra 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı, 2015 Genel Seçimlerinde de yine AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan Serdar Akça, artık kamuoyunda “Kadrolu Aday” olarak anılmaya başlanmıştı.

En son 7 Haziran Genel Seçimlerde AK Parti’den de Milletvekili aday adayı olan Serdar Akça, bu dönem aday olsa da, olmasa da partisi için yapılması gereken tüm çalışmayı gerçekleştireceğini belirtmişti.

7 Nisan’da adayların açıklanması ile ortadan kaybolan Serdar Akça, AK Parti’nin seçim çalışmalarında doğru dürüst hiçbir yerde görünmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Yerel ve genel seçimlerin bir arada yapılacağı 2019’da, Serdar Akça’nın Belediye Başkanı mı, yoksa Milletvekili aday adayı mı olacağı şimdi merakla bekleniyor.