KARABÜK BASIN CAMİASINDA UZUN YILLAR GÖREV YAPAN VE BU MESLEKTEN EMEKLİ OLAN GAZETECİ HAKKI BİLGÜCÜ, GEÇİRDİĞİ HASTALIĞA YENİK DÜŞEREK 54 YAŞINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU.

 

20121205AW000933_01Karabük basın camiasında uzun yıllar görev yapan ve bu meslekten emekli olan gazeteci Hakkı Bilgücü, geçirdiği hastalığa yenik düşerek 54 yaşında hayata gözlerini yumdu.

1985 yılında gazetecilik mesleğine başlayan ve 25 yıldır bu mesleği sürdüren Hakkı Bilgücü yakalandığı hastalık dolayısıyla yaklaşık iki aydır tedavi gördüğü Zonguldak’ta hayatını kaybetti.

Gazeteci Hakkı Bilgücü Şirinevler Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, sevenlerinin gözyaşları arasında Öğlebeli Mezarlığına defnedildi. Bilgücü’nün cenazesine Belediye Başkanı Rafet Vergili başta olmak üzere, bazı oda ve sendika başkanları ile temsilcileri, idare müdürleri ailesi, yakınları, meslektaşları, protokol üyeleri ve sevenleri katıldı.

Uzun süre Dünya Gazetesin Karabük temsilciliği görevi yapan Hakkı Bilgücü, bir süre de İhlas Haber Ajansı (İHA)’nın da Karabük temsilciliğini yapmıştı.